2777
2789
عنوان

بچها تاحالا شده بچتون رو گم کنین؟

624 بازدید | 33 پست

چه حالی شدین🥺تونستین فراموش کنین؟ 

ما داداشمو گمش کردیم لب دریا پیدا شد ولی خب ما مردیم هممون🥺🥺🥺از یادم نمیره این خاطره

رفته بود اونور ساحل پیش مامانم 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

من یبار داداشم گم شد بعد ۲ روز پیدا شد قشنگ مرگو حس کردم😭😰

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی فکرشم ترسناکه من تو بچگی زیاد گم میشدم اکثرا هم وقتی خانواده میفهمیدن گم‌شدم ک بلندگو پیداشدنمو ...

ای ولی مثل داداشم شیطون بودی🤣

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

من دوستم تماس گرفت بهم بگه کجایی 

و قرارمون حرم بود 

من ی دقیقه اومدم جواب بدم گوشی از تو کیفم دراوردم دیدم بچم نیست 

فکر کردم دزدیدنش ی لحظه مردم و زنده شدم 

بعد داد زدم اسم بچمو یدفعه پرید پیشم ولی حرم کوفتم شد 

بله زجر آور ترین لحظه عمرم بود یادم نمیاد تاحالا همجین واکنشی ازخودم نشون داده باشم 

به معنای واقعی کلمه دیوونه شده بودم 🙃

💜میشه واسم دعاکنید مشکلم حل بشه💜من ایمان آوردم که دعاهاتون گیراس🍃💜

وااای من فکرشم دیوونم میکنه😢

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
من یبار داداشم گم شد بعد ۲ روز پیدا شد قشنگ مرگو حس کردم😭😰

وای بگردم 🥺🥺

حالش خوب بود؟ خودت خوب شدی؟ 

بله زجر آور ترین لحظه عمرم بود یادم نمیاد تاحالا همجین واکنشی ازخودم نشون داده باشم  به معنای ...

منمممم بعدش ک پیدا شد مثل دیونه ها رفته بودم تو اب خوابیده بودم داد میزدم 💔

من دوستم تماس گرفت بهم بگه کجایی  و قرارمون حرم بود  من ی دقیقه اومدم جواب بدم گوشی از ت ...

وای بگردم من حرم که رفتم خرداد ماه خیلیااااا داد میزدن یا امام رضا بچم

ای ولی مثل داداشم شیطون بودی🤣

ن بابا خنگ‌بودم خودم تا میدیدم نمتونم راهمو پیدا کنم برم پیش خانوادم همونجا مینشستم انقدر قرشمار بازی در میاوردم ک خانوادمو پیدا میکردن برام😂😂😂

ن بابا خنگ‌بودم خودم تا میدیدم نمتونم راهمو پیدا کنم برم پیش خانوادم همونجا مینشستم انقدر قرشمار باز ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣یاخدا