2777
2789
عنوان

بچها تاحالا شده بچتون رو گم کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 33 پست

من خودمو دزدیدن بخاطر گوشواره هام از اون پس از طلا متنفر شدم و مادر پدرم خیلییییی روم حساس شدن

'زندگی رو بزار رو حالت پرواز و به سمت رویاهات پرواز کن‌‌'🕊🤍️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای کجا بود؟؟

تو دبی داخل پاساژ گم شد کوچیک بود ۴ سالش هررچی میگشتیم نبود تا خود صب فکر کنم کل دبی  رو گشتیم به پلیس اطلاع دادیم بعد یه روز یه مرد هندی تو پارک بیرون پاساژ پیداش میکنه تحویل پلیس میده یعنی داداشم یه شب کامل تو پارک بود وختی پیداش کردیم کبوود شده بود از ترس😭😭

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش
خیلی وحشتناک بود اخه حس کردم بچه رو بردن  یعنی ی ثانیه حس کردم نابود شدم  فقط جیغی ک بعد ...

منم فکر میکردم داداشمو بردن🥺

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
من خودمو دزدیدن بخاطر گوشواره هام از اون پس از طلا متنفر شدم و مادر پدرم خیلییییی روم حساس شدن

ای واااااای بر مننننن

حالت خوبه؟؟؟ 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
تپش قلب گرفتم این دیگه چه تاپیکیه .خدا نیاره واسه کسی

فک کردم داداشمو بردن🥺🥺

پیدا شد مثل این دیونه ها رفته بودم تو دریا داد و فریاد میزدم

ببیبن حس داداش خب  ملیون ها برابر با بچه خودم ادم فرق داره  دوتاش عزیزن ها  ولی بچ ...

نمیدونم ولی واقعا داشتم غش میکردم💔

وایی از دست شماها من وسواس فکری دارم که همش فکر میکنم  یه اتفاقی قراره واسه بچم بیفته اینم اضاف شد گم شدن 

فکر کنم من همون لحظه سکته کنم بمیرم 😨

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وایی از دست شماها من وسواس فکری دارم که همش فکر میکنم  یه اتفاقی قراره واسه بچم بیفته اینم اضاف ...

گلی اگه دستتو از دستش جدا نکنی مطمن باش پیش نمیاد اصلا اگر نگاهت رو از روش برنداری که دیگه صد در صد پیش نمیاد

من یه لحظه رومو کردم اونور ابن اتفاق افتاد