2777
2789
عنوان

ملحفه های قطار رجا تمیزه ؟

140 بازدید | 8 پست

اونایی که خودشون میارن میدن تو کاوره و اینا 

خودشون میگن شسته میشه منم روش لک و چیزی ندیدم 

ولی یکم وسواسم ، یعنی تمیزه ؟ نظرتون چیه ممنونم

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تمیزه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

کاملا تمیز.بسته بندی و بهداشتی . ما کلا ملافه با خودمون نبردیم

هر چقدر کمتر بدونی،بیشتر آرومی 💛💌 تپلتونمممم.با این حال خودمو دوست دارم و به خودم احترام میزارم💖اگر بی احترامی یا بی ادبی کردی و جوابی ندیدی به این معنی نیست که اون شخص جوابی نداره به این معنیه که اون شخص با شعور تر از اونه که خودشو در حد تو کوچیک کنه👍🏻واسه قبولیم دعا کنین 405 فرهنگیان قبول بشم💖

یعنی چجوری این همه میشورن 

با ماشین لباسشویی 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

رجا دزد

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂

اره تمیزه ولی من کلا از ملحفه قطار و هتب متنفرم تمیزن ولی اون بوی مواد ضدعفونی کنندشون دیوونه میکنه آدمو.من تا صبح خوابم نبرد اگه مثل من حساسی یه چیز سبک ببر راحت بخوابی شده یه چادر نازک

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!