2777
2789
عنوان

کرمانشاه💔...

380 بازدید | 45 پست

کاش یه درختی گلی گیاهی بودم یا بخشی از در و دیوارای تو کرمانشاه، حتی حاضرم فرش کف خیابونات باشم یا سنگ ریز های اطراف در خونشون... اینطوری حداقل گه گاهی اون رد شدنی میدیدمش و حسش میکردم😔

عزیزکم😔ناوسکم🥺سهم من از عشقت اینه ک دلم خوشه دوتامون زیر یه اسمونیم و دل خوشیم شده این که هوایی رو تنفس میکنم که تو تنفس میکنی...چی میشه باد برام عطر تنتو بیار 😔💔چی میشه من خورشید و نورش بشم بتابم به قد و بالای رشیدت... عشق پاکم... خیلی دلتنگتم💔😔

بمونه یادگار به امید اینکه فردا دارمت و اومدی...من مثل هرروز صبحا منتظرتم...فردا صبح منتظرتم اگه فردا صبح نیای از فردا به بعد هرروز من فرداس💔

‎هه‌ندێک جار حه‌سره‌تی هاتنی که‌سێک تا ئه‌به‌د له‌ دڵدا ده‌مێنێته‌وه‌...💔 ‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاش جاهامون باهم عوض میشد میرفتم ازاین شهر لعنتی که غریب و بی کسم پرازبغض

چقدر باهات موافقم.منم کرمانشاه ولی تمام آرزوم اینه برم از اینجا.

هر چقدر کمتر بدونی،بیشتر آرومی 💛💌 تپلتونمممم.با این حال خودمو دوست دارم و به خودم احترام میزارم💖اگر بی احترامی یا بی ادبی کردی و جوابی ندیدی به این معنی نیست که اون شخص جوابی نداره به این معنیه که اون شخص با شعور تر از اونه که خودشو در حد تو کوچیک کنه👍🏻واسه قبولیم دعا کنین 405 فرهنگیان قبول بشم💖

چیشده؟

حالم خوب نیست... 

کسیو ندارم از حال بدم بگم... 😔

من خیلی دوسش دارم سر یه چیز بیخود ندارمش... 

دستم به جایی بند نیست 

دلم براش تنگ شده😭

‎هه‌ندێک جار حه‌سره‌تی هاتنی که‌سێک تا ئه‌به‌د له‌ دڵدا ده‌مێنێته‌وه‌...💔 ‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
کاش جاهامون باهم عوض میشد میرفتم ازاین شهر لعنتی که غریب و بی کسم پرازبغض

کاش💔

اشتباه بزرگی کردم اومدم خانوادم ی جای دیگن خودم اینجا دلم خیلی گرفته اشک میریزم واقعادارم خفه میشم

Putain tout ce qui me rappelle lui

من دلم گیره اونجا... حکمت خداروشکر من همه زندگیم اونجاس

گذشته دیگه:)) دوست داشتی میتونیم باهم حرف بزنیم خوشحال میشم 🤍

کرد هستین؟ 

خیلی سخته تحمل نداشتنش

خیلی... 

تنها کاری که میتونم بکنم انتظار کشیدنه چقدر سخته😭

گذشته دیگه:)) دوست داشتی میتونیم باهم حرف بزنیم خوشحال میشم 🤍

برامون دعا کن خوب شیم💔😔

من دلم گیره اونجا... حکمت خداروشکر من همه زندگیم اونجاس

خوب گلم باهاش صحبت کن اگه اشتباه از تو بوده باهاش صحبت کن 

خودت کرمانشاه نیستی?

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که