2777
2789
عنوان

کرمانشاه💔...

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 45 پست
نه بابا...  ما دوتا اخلاقمون خوبه ادمای سالمی هستیم کلا... این خیلی مغروره😭من روزای سختی داشت ...

خب تو اون دوران سخت باید ازش میخاستی یه مدت درکت کنه نباید بی محلی میکردی

حالا نمیشه برگردین بع هم؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تو اون دوران سخت باید ازش میخاستی یه مدت درکت کنه نباید بی محلی میکردی حالا نمیشه برگردین بع هم؟ ...

نمیدونم منتطرم کاش فقط یه چراغ سبز نشون بده اون یه قدم برداره من سه قدم برمیدارم

‎هه‌ندێک جار حه‌سره‌تی هاتنی که‌سێک تا ئه‌به‌د له‌ دڵدا ده‌مێنێته‌وه‌...💔 ‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
چقد دختر جسوری هستی... اتفاقا شرایط منم مث توه  بعضا میگم دل به دریا بزنم برم سمتش باز ولی در ...

باورت نمیشه برای رسیدن بهم چقدرخرد شدیم حقیرشدیم چ دعواهاکه نکردیم نمیدونی ک چقدسخت بهم رسیدیم ..اگه دوستش داری واقعا بروسمتش اگه ارزش داره برو حیفه حسرت بکشی

Putain tout ce qui me rappelle lui
آها پس خود کرمانشاه نیست روانسریه

اصالتا واس روانسر کرمانشاهه... بیشتر بخاطر کار و...خود کرمانشاهه

‎هه‌ندێک جار حه‌سره‌تی هاتنی که‌سێک تا ئه‌به‌د له‌ دڵدا ده‌مێنێته‌وه‌...💔 ‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
باورت نمیشه برای رسیدن بهم چقدرخرد شدیم حقیرشدیم چ دعواهاکه نکردیم نمیدونی ک چقدسخت بهم رسیدیم ..اگه ...

ممنون که بهم قوت قلب میدی💗

منم همسردخترخالم روانسریه گاهی ک درددل میکنه میگه وقتی ازم ناراحت میشه ب حدی مغروره تانرم سمتش سمتم ...

دقیقاااااااا... بعضی وقتا احساس میکنم خصوصیت غالبشونه

ولی عوضش خیلی ادم پاک و ساده ایه... واقعا خوبه 

دقیقاااااااا... بعضی وقتا احساس میکنم خصوصیت غالبشونه ولی عوضش خیلی ادم پاک و ساده ایه... واقعا خوب ...

آره واقعا میریم گاهی اونجا .. خیلی آدمای پاکین واقعا مهربونن و درستکار...

Putain tout ce qui me rappelle lui
چند وقته بینتون شکر آب شده? 

تقریبا سه هفته بیشتر... این سه چهار روز نیست کلا

تقریبا سه هفته بیشتر... این سه چهار روز نیست کلا

نگران نباش خودش دلتنگت میشه برمیگرده بهش فرصت بده جانم با صحبت کردن همه سوتفاهما برطرف میشه 

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
نگران نباش خودش دلتنگت میشه برمیگرده بهش فرصت بده جانم با صحبت کردن همه سوتفاهما برطرف میشه 

مرسی مهربون چقد انرژی خوبی دارین💗انشالله هرچی از خدا میخوای بهتریناشو نصیبتون کنه