2777
2789
عنوان

کرمانشاه💔...

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 45 پست

از من ناراحت نشو امااگه خودت کورد نیستی هیچوقت نخوا که بیای اینجا ب خداخیلی سخته غریبی حتی اگه کنارعشقت باشی بالاخره مث من ی جایی کم میاری بعد ۱۱سال زندگی بریدم واقعا میگم کاش الان میرفتم بی صدا اما حیف ک نمیشه

Putain tout ce qui me rappelle lui

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب گلم باهاش صحبت کن اگه اشتباه از تو بوده باهاش صحبت کن  خودت کرمانشاه نیستی?

نا... از کرمانشاه نیستم

حتی بهم فرصت توضیح نداد و رفت ...معذرت خواستم دلش گرفته... ازم دلگیره 

غرورش همه چیو خراب میکنه... میدونم اونم سختشه...

‎هه‌ندێک جار حه‌سره‌تی هاتنی که‌سێک تا ئه‌به‌د له‌ دڵدا ده‌مێنێته‌وه‌...💔 ‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
از من ناراحت نشو امااگه خودت کورد نیستی هیچوقت نخوا که بیای اینجا ب خداخیلی سخته غریبی حتی اگه کنارع ...

کورد کرمانشاه نیستم ولی اره کوردم... 

این خوبه همه چیش کلا من ترجیح خودم شهر دیگس مشکلی ندارم...

‎هه‌ندێک جار حه‌سره‌تی هاتنی که‌سێک تا ئه‌به‌د له‌ دڵدا ده‌مێنێته‌وه‌...💔 ‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
نا... از کرمانشاه نیستم حتی بهم فرصت توضیح نداد و رفت ...معذرت خواستم دلش گرفته... ازم دلگیره  ...

ایشاالله برمیگرده گلم 

خودت کجایی هستی

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
نمیتونی درستش کنی؟ مشکلاتوحل کنین؟

میترسم بگم و بشکنم ی بار گفتم ببخشید گف من نمیتونم ... میترسم برم و جواب رد بشنوم حالم بدتر شه 

ایشاالله برمیگرده گلم  خودت کجایی هستی

سلماس 

قربون دل مهربونت برم❤️

خیانت کردی ؟ چیکار کردی؟

نه بابا... 

ما دوتا اخلاقمون خوبه ادمای سالمی هستیم کلا... این خیلی مغروره😭من روزای سختی داشتم ناخواسته بهش بی محلی کردم به نوعی... ازم دلگیره شدیدا حس میکنه عمدا بوده باورم نمیکنه

میترسم بگم و بشکنم ی بار گفتم ببخشید گف من نمیتونم ... میترسم برم و جواب رد بشنوم حالم بدتر شه 

من پدرمو ب خاطرش زیرپاگذاشتم پدری ک هیچ کس از ترسش جرات نداشت نفس بکشه من جلوی هزارنفر زیرپاش گذاشتم منی ک توتموم عمرم حتی ب زور ب پدرم سلام میکردم بس ک ازش حساب میبردم...توم اگه میدونی مشکلت حل میشه براش بجنگ

Putain tout ce qui me rappelle lui
من پدرمو ب خاطرش زیرپاگذاشتم پدری ک هیچ کس از ترسش جرات نداشت نفس بکشه من جلوی هزارنفر زیرپاش گذاشتم ...

چقد دختر جسوری هستی... اتفاقا شرایط منم مث توه 

بعضا میگم دل به دریا بزنم برم سمتش باز ولی در واقع میترسم از اینکه نه بشنوم باز غرورم خرد شه

کورد ارومیه هستی امیدوارم بهترین اتفاقا برات بیفته جانم 

بله 

ممنون همچنین برای تو عزیزم