2777
2789
عنوان

لاغری

90 بازدید | 18 پست

اقا من اینجا به همتون قول میدم از فردا صبح که بیدار شدم دیگه ریزه خواری نکنم شیرینی رو به حداقل برسونم 

روزانه ۸لیوان آب بخورم شام نخورم حجم غذامو کم کنم و سعی کنم حلقه و زومبا رو هر وقت تونستم انجام بدم 

وزن الانم ۸۰کیلو تا دوماه اینده ببینم چی میشه 😉😉😉هر کیمیخواد لاغر شه بیاید به همدیگه قول بدیم 🤝

اگه نشدی ی پیتزا باید بدی 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

منم تصمیم گرفتم کلا قند مصنوعی رو حذف کنم

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از برنامه o2fit کالری شماری میکنم. ورزشم با t25 که برنامه داره ورزش میکنم و حلقه هم گاهی میزنم و روزه قضا زیاد دارم روزها روزه ام ریزه خواری ندارم میمونه شب باید کنترل کنم.

باید جریمه بذاری برا خودت که ولش نکنی

مثلا چه جریمه ای ؟؟؟

منم قبلا با کالری شماری و ورزش خوب وزن کم کردم الان یکساله زایمان کردم خیلی حواسم به خورد و خوراکم نیس 

بیا اینبار به همدیگه قول بدیم خدایش من از این وضع خسته شدم 

من نمیتونم عزیزم تازه شوهرم بهم قول ماشین داد و بازم نتونستم .دست خودم نیست یکساعت غذا نخورم سردرد میشم و ضعف میکنم 

ولی شما اراده کنی حتما میتونی 

انشاله به وزن دلخواه میرسی 

منم قول میدم مهر ماه ۶۰ کیلو شم

اگه بهت گفتن که نمیتونی کاری رو انجام بدی فقط بهشون بخند                                                                                             بعدا میفهن که چرا بهشون خندیدی😎🌹
مثلا چه جریمه ای ؟؟؟ منم قبلا با کالری شماری و ورزش خوب وزن کم کردم الان یکساله زایمان کردم خیلی حو ...

جریمه پولی مثلا خیرات کنی. باید یجوری کنی فشار بیاد که آخ اگه نرم الآن ورزشو کنم باید اینقدر پول بدم. یا جریمه ورزش دوبرابر خخخخ . با هرچیزی آدم دردش میگیره که ولش نکنه😂