2777
2789
این‌جوری نمی‌شه گفت. خوش هیکلی به میزان چربی و عضله‌ی بدن هست یکی ممکنه با این وزن و قد خوش هیکل باش ...

من اتفاقا صبح درصد چربیو حساب کردم زد۲۳ بر اساس بی ام آی. بعضی جاها زده بود سلامت ،بعضی جاها در وضعیت نرمال بعضی جاهام فیتنس😐

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اتفاقا صبح درصد چربیو حساب کردم زد۲۳ بر اساس بی ام آی. بعضی جاها زده بود سلامت ،بعضی جاها در وضعی ...

دقیق‌ترش رو باید بری از این‌جاهایی که میری رو دستگاه حساب میکنن ولی درکل اگر جمع و جور هستی و سایزت خوبه و بدنت فرم خوبی داره یعنی خوبه وضعیتت ولی اگر شل و ول هست بدنت و فرم نداره انگار خب درصد چربیت بالاتره باید ورزش کنی حتما

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.
این‌جوری نمی‌شه گفت. خوش هیکلی به میزان چربی و عضله‌ی بدن هست یکی ممکنه با این وزن و قد خوش هیکل باش ...

لبین خپل نیستم یعنی خیلی شکم پهلو ندارم اما نه اینکه شکمم تخت باشه خودمم نمیدونم چاق حساب میشم یا نه ولی اگه پنج کیلو کم کنم فکر کنم دیگه اندازه باشه

دقیق‌ترش رو باید بری از این‌جاهایی که میری رو دستگاه حساب میکنن ولی درکل اگر جمع و جور هستی و سایزت ...

نه خوبم زده بود ۱۵ کیلو فقط چربی داری به نظرم اوکیه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
لبین خپل نیستم یعنی خیلی شکم پهلو ندارم اما نه اینکه شکمم تخت باشه خودمم نمیدونم چاق حساب میشم یا نه ...

بیشتر باید ورزش کنی اگر می‌خوای بدنت خوش فرم بشه و چاق نیستی 

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.