2777
2789
شما تو دفع یبوست اذیتی،؟؟ من تو دفع شکم روی حس میکنم تسلط ندارم رو فشارام

منم یبوستم

خیلی عذر میخوام ولی خارج کردن باد روده برام خیلی سخته

گاهی اوقات قلبم درد میگیره انقد که باد تو همه بدنم میپیچه

تمام اعضا و جوارحم درگیرن انگار😐

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
منم یبوستم خیلی عذر میخوام ولی خارج کردن باد روده برام خیلی سخته گاهی اوقات قلبم درد میگیره انقد ک ...

من انگار کل بدنم باد گرفتش..هرچی زور میزنم برا دفع بااینکه شکم رویه،ولی انگار فلجم 🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطور عطش زیاد دارم آب ولرم یا گرم بخور رب انار هم عطش رو قطع میکنه چند وقته اینجوری شدی؟

وای عطش داره خفم میکنه...دوماه هست گلم

شما جطور عطشتو برطرف میکنی؟

وای عطش داره خفم میکنه...دوماه هست گلم شما جطور عطشتو برطرف میکنی؟

خوبه پس 

تا دردت کهنه نشده زود برطرفش کن

آبلیمو و رب انار عطش رو برطرف میکنه

سکنجبین هم خوبه یکم با اب قاطی کن مثل شربت بخور

ولی اصلاااا اصلاااااا ببین چقد دارم تاکید میکنما آب سرد نخور

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒

میشه بریم یه جایی حرف بزنیم؟

نی نی سایت خیلی راحت نیس

میخوام علائم دقیقتو و کارایی که میکنی براش بدونم چین

اخه من خیلی درگیرم

از درس و کار و زندگی و دانشگاه و همهههه چی افتادم

😬😬دلم آب خنک میخواد خو ای خداااااااا

مشکل معدت از سردی هس عزیزم

احتمالا خلط پشت گلو هم داری

مخصوصا وقتی از خواب بیدار میشی

سردیجات رو باید تو وعده های غذاییت کنترل کنی

مخصوصا آب سرد رو که کلا باید حذف کنی

آب ولرم یا گرم هم بین غذا و بعد غذا ممنوعه

کافئین هم همینطور

اره معدم ک سرده خلطم دارم لعنت بهش

درخواستت برام نمیاد که قبوش کنم

خودمم درخواست میدم قبول نمیکنه سایت😐

😂😂😂یکی نیست بگه سایت تو چته افتادی وسط

😂😂😂برا منم میگه که شما درخواست دادی

ولی میرم توش هیچی نیس

میخوای روبیکامو بدم اگه داری؟

نه روبیکا ندارم

ایتا و تل دارم