2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افرین منم.تازه خفه هم میشم 

منم نفسم میگیره

چیکار میکنی شما

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
تازه من ببخشید ببخشید نفخ معدم ک میخوام دفع کنم تو گلوم میکنه ساعتها دارم عرق چهل گیاه میخورم این خ ...

برا منم دفع خیلی سخته

میخورم عرق چهل گیاه،نعنا،زنیان

اینا همه خوبن

کاش اوکی شه

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
والا بخدا خفمون کردن

الان همه تاپیکاتو خوندم

دقیقا علائمی که من دارم شما هم داری

من علاوه بر اون خیلی خیلی بی حالم و ضعف شدید جسمی

کاهش وزن هم خیلی داشتم

الان همه تاپیکاتو خوندم دقیقا علائمی که من دارم شما هم داری من علاوه بر اون خیلی خیلی بی حالم و ضع ...

منم کاهش وزن دارم

بخدا دلم میخواد اینقدر اب بخورم،از نفخ زیاد نمیتونم

الان همه تاپیکاتو خوندم دقیقا علائمی که من دارم شما هم داری من علاوه بر اون خیلی خیلی بی حالم و ضع ...

شما تو دفع یبوست اذیتی،؟؟

من تو دفع شکم روی

حس میکنم تسلط ندارم رو فشارام

منم کاهش وزن دارم بخدا دلم میخواد اینقدر اب بخورم،از نفخ زیاد نمیتونم

منم همینطور

عطش زیاد دارم

آب ولرم یا گرم بخور

رب انار هم عطش رو قطع میکنه

چند وقته اینجوری شدی؟