laliiiiii مدیر عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 1976 عنوان نفخ | مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 29 پست کسی بوده از نفخ ،سرگیجه بگیره؟؟؟؟؟؟ 1402/04/21 | 18:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قاصدک_گلبهی عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 2845 شما تو دفع یبوست اذیتی،؟؟ من تو دفع شکم روی حس میکنم تسلط ندارم رو فشارام منم یبوستمخیلی عذر میخوام ولی خارج کردن باد روده برام خیلی سختهگاهی اوقات قلبم درد میگیره انقد که باد تو همه بدنم میپیچهتمام اعضا و جوارحم درگیرن انگار😐 لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
laliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 1976 منم یبوستم خیلی عذر میخوام ولی خارج کردن باد روده برام خیلی سخته گاهی اوقات قلبم درد میگیره انقد ک ... من انگار کل بدنم باد گرفتش..هرچی زور میزنم برا دفع بااینکه شکم رویه،ولی انگار فلجم 🤣
laliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 1976 منم همینطور عطش زیاد دارم آب ولرم یا گرم بخور رب انار هم عطش رو قطع میکنه چند وقته اینجوری شدی؟ وای عطش داره خفم میکنه...دوماه هست گلمشما جطور عطشتو برطرف میکنی؟
قاصدک_گلبهی عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 2845 وای عطش داره خفم میکنه...دوماه هست گلم شما جطور عطشتو برطرف میکنی؟ خوبه پس تا دردت کهنه نشده زود برطرفش کنآبلیمو و رب انار عطش رو برطرف میکنهسکنجبین هم خوبه یکم با اب قاطی کن مثل شربت بخورولی اصلاااا اصلاااااا ببین چقد دارم تاکید میکنما آب سرد نخور لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
laliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 1976 خوبه پس تا دردت کهنه نشده زود برطرفش کن آبلیمو و رب انار عطش رو برطرف میکنه سکنجبین هم خوبه ... 😬😬دلم آب خنک میخواد خو ای خداااااااا
قاصدک_گلبهی عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 2845 میشه بریم یه جایی حرف بزنیم؟نی نی سایت خیلی راحت نیسمیخوام علائم دقیقتو و کارایی که میکنی براش بدونم چیناخه من خیلی درگیرماز درس و کار و زندگی و دانشگاه و همهههه چی افتادم لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
laliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 1976 میشه بریم یه جایی حرف بزنیم؟ نی نی سایت خیلی راحت نیس میخوام علائم دقیقتو و کارایی که میکنی براش ب ... بهم درخواست بدیم
قاصدک_گلبهی عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 2845 😬😬دلم آب خنک میخواد خو ای خداااااااا مشکل معدت از سردی هس عزیزماحتمالا خلط پشت گلو هم داریمخصوصا وقتی از خواب بیدار میشیسردیجات رو باید تو وعده های غذاییت کنترل کنیمخصوصا آب سرد رو که کلا باید حذف کنیآب ولرم یا گرم هم بین غذا و بعد غذا ممنوعهکافئین هم همینطور لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
laliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 1976 مشکل معدت از سردی هس عزیزم احتمالا خلط پشت گلو هم داری مخصوصا وقتی از خواب بیدار میشی سردیجات رو ... اره معدم ک سرده خلطم دارم لعنت بهش
قاصدک_گلبهی عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 2845 اره معدم ک سرده خلطم دارم لعنت بهش درخواستت برام نمیاد که قبوش کنمخودمم درخواست میدم قبول نمیکنه سایت😐 لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
laliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 1976 درخواستت برام نمیاد که قبوش کنم خودمم درخواست میدم قبول نمیکنه سایت😐 😂😂😂یکی نیست بگه سایت تو چته افتادی وسط
laliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 1976 درخواستت برام نمیاد که قبوش کنم خودمم درخواست میدم قبول نمیکنه سایت😐 برا من میگه دوستی ثبت شده
قاصدک_گلبهی عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 2845 😂😂😂یکی نیست بگه سایت تو چته افتادی وسط 😂😂😂برا منم میگه که شما درخواست دادیولی میرم توش هیچی نیس لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
laliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 1976 😂😂😂برا منم میگه که شما درخواست دادی ولی میرم توش هیچی نیس میخوای روبیکامو بدم اگه داری؟
قاصدک_گلبهی عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 2845 میخوای روبیکامو بدم اگه داری؟ نه روبیکا ندارمایتا و تل دارم لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒