تنبله یعنی یک خر در طول روز بیشتر ازاین کار میکنه سرکار که نمیره دیوار نشدی داده بود ۴شب پیش با سروصدا اومد گچاشو تراشید هنوز که هنوزه گچاش رو زمینه الانم رفته حموم با صدای بلند فحش میده مامانم زنگ زد ابروم رفت بخدا منم حاملم وگرنه خودم درست میکردم برای لامپ عوض کردن باید زنگ بزنه به باباش خدا خیر نده مامانشو اینا همه زیر سر اونه انقدر که مثل دخترا بارش اورده تا مغازه ی سر کوچشون میدویید دنبالش که خبر مرگش یک اتفاقی نیوفته بخدا خستم تو این هوا کولرمون خرابه چندروز پیش باباش اومد درست کرد دیشب پشت در مونده بودیم از دیوار رفت بالا که یک بچه ۱۰ ساله میتونه بره سریع به مامانش میگه رفتم بالا دیوار اونم سریع میگه وای خدا چرا رفتی بقران خستم دیگه چیکار کنم😔😔
آدمی که یه عمر مسءولیت پذیری رو یاد نگرفته، با دعا میخواد چکار کنه!!!؟؟؟این مملکت هیچ وقت از خرافات ...
خب توام داری میگی قبول نکرده این ی ریسک یا درس میشه یا نمیشه حالا تو باور نداری قرار نیس رو من ریپلای کنی دری وری بگی تایپک زده هرکی حق داره نظرشو بگه نظر منم ب کسی بخودم مربوطه ن بقیه خواهشا اگ نمیتونی بری تو تایپک بقیه ک دخالت نکنی نرو
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا اینجورین اخه😔😔😔😥شوهر من دقیقا نقطه مقابل شوهرته....بعضیییی وقتا گاهی که یه وقت خالی پیدا کنه به زور میره یه جوری پر میکنه...هر شب ساعت ۱۰ میاد خونه ..دیشب ۸ اومد گفتم خوب خداروشکر...بعد دیدم زنگ آیفون رو زد ولی بالا نمیاد...رفتم ببینم چی شده میبینم شیلنگ گرفته که مجتمع رو بشوره😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑دوس داشتم با همون شیلنگ خفه ش کنم
خب من دقیقا کپی تو هستم خدا خیر نده پدرمادرشو مقصر اصلی بی عرضگی شوهرمن ... هیچی بلدنیست، یع ...
وای دقیقا وقتیم نمیرم کمکش یا ول میکنه یا انقدر سروصدا میکنه که نگو هرسری خودم درست کردم فکر کن زنگ در خراب شده بود باباش عینکشو نیاورده بود نمیتونست ببنده مادرشم هر غر میزد سر بنده خدا این شوهر خنگ منم مثل گاو داشت نگاه میکرد به شوهرم میگم برو بالا تو درست کن مادرش داد میزنه نری ها خطرناکه از بالا میوفتی برق داره به پدرشوهرم گفتم بیا پایین خودم رفتم بالا بستم بعد گفتم کاش یکم بزارین خودش کاراشو انجام بده انقدر لقمه جوییده نزارین دهنش مامانش باد افتاد اصلا ببینی