2789
عنوان

شوهرم 😔😔

1204 بازدید | 48 پست

تنبله یعنی یک خر در طول روز بیشتر ازاین کار میکنه سرکار که نمیره دیوار نشدی داده بود ۴شب پیش با سروصدا اومد گچاشو تراشید هنوز که هنوزه گچاش رو زمینه الانم رفته حموم با صدای بلند فحش میده مامانم زنگ زد ابروم رفت بخدا منم حاملم وگرنه خودم درست میکردم برای لامپ عوض کردن باید زنگ بزنه به باباش خدا خیر نده مامانشو اینا همه زیر سر اونه انقدر که مثل دخترا بارش اورده تا مغازه ی سر کوچشون میدویید دنبالش که خبر مرگش یک اتفاقی نیوفته بخدا خستم تو این هوا کولرمون خرابه چندروز پیش باباش اومد درست کرد دیشب پشت در مونده بودیم از دیوار رفت بالا که یک بچه ۱۰ ساله میتونه بره سریع به مامانش میگه رفتم بالا دیوار اونم سریع میگه وای خدا چرا رفتی بقران خستم دیگه چیکار کنم😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو آینده منی بخدا 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

وای چقد لوس 

اونوقت از ی همچین مردی حامله شدی 

بابا قبل حاملگی همه شرایطتو در نظر بگیرید 

اگرم میخواستی طلاق بگیری الان کارت سخت تر میشه 

نمیگم طلاق بگیر ولی تحمل همچین شوهری سختهههههه چطوری تحمل میکنی 

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶
تو عقدی

فعلا نامزدیم 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
مگه میشه بخدا خجالت میکشم  خدا انقدر گریه میکنم از دستش ولی انگار ی خر روبرومه

خجالت نداره

اون میشناسه پسرشو و شما رو درک میکنه

اصلا باهاش جدل نکن

بارداری برای بچه ات ضررداره استرس

وای چقد لوس  اونوقت از ی همچین مردی حامله شدی  بابا قبل حاملگی همه شرایطتو در نظر بگیرید ...

به سختی 😔😔

من تو خانواده ای بزرگ شدم که بابام فنیه همه کار از دستش بر میاد حرص میخورم وقتی خونه اینجوریه

۵ ماه پریز اتاقمون خراب شده نمیاد درست کنه