2789
عنوان

شوهرم 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 48 پست
آدمی که یه عمر مسءولیت پذیری رو یاد نگرفته، با دعا میخواد چکار کنه!!!؟؟؟این مملکت هیچ وقت از خرافات ...

خب توام داری میگی قبول نکرده این ی ریسک یا درس میشه یا نمیشه حالا تو باور نداری قرار نیس رو من ریپلای کنی دری وری بگی تایپک زده هرکی حق داره نظرشو بگه نظر منم ب کسی بخودم مربوطه ن بقیه خواهشا اگ نمیتونی بری تو تایپک بقیه ک دخالت نکنی نرو 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دقیقا مامانم داداشمو اینطوری بار آورده بهشم میگیم بدش میاد ازمون کینه میگیره ساعت ۲ شب بخاطرش میره ...

دقیقا یک بار تلوزیون قورمه سبزی نشون داد شوهرم گفت به چه خوشمزس روز بعد زنگ زده بیا برات قودمه سبزی درست کردم هوس کرده بودی انگار ویارداره

چرا اینجورین اخه😔😔😔😥شوهر من دقیقا نقطه مقابل شوهرته....بعضیییی وقتا گاهی که یه وقت خالی پیدا کنه به زور میره یه جوری پر میکنه...هر شب ساعت ۱۰ میاد خونه ..دیشب ۸ اومد گفتم خوب خداروشکر...بعد دیدم زنگ آیفون رو زد ولی بالا نمیاد...رفتم ببینم چی شده میبینم شیلنگ گرفته که مجتمع رو بشوره😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑دوس داشتم با همون شیلنگ خفه ش کنم

دقیقا یک بار تلوزیون قورمه سبزی نشون داد شوهرم گفت به چه خوشمزس روز بعد زنگ زده بیا برات قودمه سبزی ...

میدونم چی میگی

هرچقدر هم بهش میگیم این قراره زن بگیره باید سختی بکشه قیافه میگیره واسمون 

ازبابام پول میگیره بهش میده انقدر بد عادت داده نه سرکار میره نه کاری توخونه میکنه

دیگه عادت کرده به پول گرفتن ندادنی نعره میکشه 

دقیقا یک بار تلوزیون قورمه سبزی نشون داد شوهرم گفت به چه خوشمزس روز بعد زنگ زده بیا برات قودمه سبزی ...

حرصم در اومد

این طور مادرا نمیفهمن زندگی عروسو با این به ظاهر مهربونی ها ویران میکنن ....

اینطور مادرا مرز بین مهربانی و تربیت رو بلد نیستن 

خب من دقیقا کپی تو هستم  خدا خیر نده پدرمادرشو مقصر اصلی بی عرضگی شوهرمن ... هیچی بلدنیست، یع ...

وای دقیقا وقتیم نمیرم کمکش یا ول میکنه یا انقدر سروصدا میکنه که نگو هرسری خودم درست کردم فکر کن زنگ در خراب شده بود باباش عینکشو نیاورده بود نمیتونست ببنده مادرشم هر غر میزد سر بنده خدا این شوهر خنگ منم مثل گاو داشت نگاه میکرد به شوهرم میگم برو بالا تو درست کن مادرش داد میزنه نری ها خطرناکه از بالا میوفتی برق داره به پدرشوهرم گفتم بیا پایین خودم رفتم بالا بستم بعد گفتم کاش یکم بزارین خودش کاراشو انجام بده انقدر لقمه جوییده نزارین دهنش مامانش باد افتاد اصلا ببینی

ب مامانش بگو پول بده بچت بلد نیس یه پریز برق و یه کولر راه بندازه پول بده برم تعمیرکار بیارم درستش ک ...

میدونی به نظرت اینجوری خوبه بگم ؟

وقتی رفتم خونشون به باباش بگم درروز که پسرت بیکاره شمام هروقت بیکارشدین زنگ بزنین بیاد یکم کار یادش بده خسته شدم از بس کارای خونه رو خودم انجام دادم 

اخه هرچی نمیگم مامانش میگه توهم بلد نیستی 

اخه خندت نمیگیره 

حرصم در اومد این طور مادرا نمیفهمن زندگی عروسو با این به ظاهر مهربونی ها ویران میکنن .... اینطور م ...

اتفاقا خیلی بلده از تربیت دیگران رفتارشون همش ایراد میگیره ولی خودشو نمیبینه 

گاهی وقتا که به نفعش نیست میگه یادم رفته این حرفو بهت زدم چنان قسمایی میخوره که نگو یا وقتایی که دلش نخواد نه چشماش میبینه نه گوشاش میشنوه

کاش میتونستم اهمیت ندم بخدا انقدر گریه کردم😔 مامانم میگه به درک دست نزن جوشم نزن هرکی اومد بگو دوه ...

مادرتون درست میگند

پس فردا بچه ات بدنیا میاد میفهمی این استرس ها چه بلایی سرش اورده 

نکن باخودت

کسی اومد خونه ات شما رو مقصر نمیدونه اینا کار مردونه است نه زنونه

سختته  تحملش دل درد وکمردرد  رو بهانه کن برو منزل پدرت استراحت کن بگو پدرشوهرت درست کنه و برگرد

ب توچه مگ تو تایپک توام گوه خوری میکنی ریپلای میزنی اصلا میخواستم ببینم گوه خورم کیه 

از شما با این طرز فکر چنین شخصیتی و ادبیاتی هم انتظار میرفت ولی واقعا موندم یه خانم چطور میتونه ایقدر بی ادب و بی چاک و‌دهن باشه .موفق باشی 

فعلا که زنده است وقتی مرد به پدرو برادر خودش بگه بهتر از جنگ و جدل هرروزه هست همسرش تغییر نمیکنه

خب بهتر نیست این زن یه فکری برای زندگی خودش بکنه؟! 

این چه نوع شوهر کردنه؟! 

شوهری که سرکار نمیره پس پول نداره شوهری که کارای مردونه خونه رو نمیکنه چه نوع شوهریه؟! 

آهان خیلی ببخشیداا این شوهر واسه شب تو لهافه فقط؟! 

خدا..