2789
عنوان

شوهرم 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 48 پست

حالا حرف من رو بشنو.مادرش تک پسرش رو تو ۵سالگی با لیست خرید ،میفرستاده خرید.

خواهر کوچیکه رو تو ۷سالگی می‌داده دستش ،میرفته دیپلم بگیره.

لباسهای تو خونه رو بعد حمام با دست میشسته.

حالا هم بره خونشون ،هر کاری می‌کنه.

اما تو خونه خودمون،زباله رو به کارگری که دم در میاد نمیده.

هر کاریم بگم دو هفته بعد با غر.

اصلا نمیکنه.تو جلسه ساختمان هم منو می‌فرسته.

پولم براخودم ازش نمی‌گیرم.شاغلم

کار دست بچه ندی آیندش همین میشه دیگه  مگه بچست که مامانش میگه چرا از در بالا رفتی؟؟؟؟ پیش خود ...

رفتاراشو ندیدی پدرشوهرمو بخاطر یک ظرف ماست میفرسته بره مغازه به پسرش میگه نرو هوا گرمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دعا چیه آخه 😶😶 زشته به خدا

وا عزیزم چرا زشت باشه دعا از روی بدی نمیخواد بنویسه نمیخواد زندگی کسیو خراب کنه میخواد زندگی خودشو بچشو درس کنه خب گناه داره طفلی باداره دعا ک گناه نیس دعای بد گناه شاید دعا جواب داد زندگیشون خوب شد خب

اومدیم و پدرش مرد اونوقت به کی بگه؟! 

همین فکرو نمیکنه دیگه 

رفته بودیم وسایل جهاز بخریم فکر کن پیر مرد بیچاره و صاحب مغازه رو گفت یخچال بردارین دست پسرشو گرفت یک جا وایستاد 

دعا بنویس برا مامانشو خودش

فقط موندم چطور داری با این عقاید تو این قرن زندگی می کنی و متعجبم چطور گوشی هم داری و با این طرز فکر داری زندگی میکنی یه کم از این وسیله تو‌ دستت درست استفاده کن

به سختی 😔😔 من تو خانواده ای بزرگ شدم که بابام فنیه همه کار از دستش بر میاد حرص میخورم وقتی خونه ا ...

همیشه میگن اول دانایی بعد بارداری ...خوبه دیدی شوهرت چ جور و بچه آوردی خودت هم الان مشکلی

مادرم را به یک صلوات مهمان کنید اجرتون با حضرت زهرا
وا عزیزم چرا زشت باشه دعا از روی بدی نمیخواد بنویسه نمیخواد زندگی کسیو خراب کنه میخواد زندگی خودشو ب ...

آدمی که یه عمر مسءولیت پذیری رو یاد نگرفته، با دعا میخواد چکار کنه!!!؟؟؟این مملکت هیچ وقت از خرافات خالی نمیشه

خجالت نداره اون میشناسه پسرشو و شما رو درک میکنه اصلا باهاش جدل نکن بارداری برای بچه ات ضررداره ا ...

کاش میتونستم اهمیت ندم بخدا انقدر گریه کردم😔

مامانم میگه به درک دست نزن جوشم نزن هرکی اومد بگو دوهفتس قراره گچ کنه دیوارو مامانم میگه این کارا مردونس بزار دوبار خجالت بکشه میفهمه چیکارکنه

فقط موندم چطور داری با این عقاید تو این قرن زندگی می کنی و متعجبم چطور گوشی هم داری و با این طرز فکر ...

ب توچه مگ تو تایپک توام گوه خوری میکنی ریپلای میزنی اصلا میخواستم ببینم گوه خورم کیه 

خب من دقیقا کپی تو هستم 

خدا خیر نده پدرمادرشو مقصر اصلی بی عرضگی شوهرمن ...

هیچی بلدنیست، یعنی انقدر برای هرمشکلی به بابام و داداشش زحمت دادیم دیگه میمیرم از خجالت ...انقدر پردیم رو پشت بوم برای انتن،برای کولر،که خدامیدونه ... برای هرکاری میگه بیا کمکم هیچیم بلدنیست میگیرم از دستش درست میکنم، پدرم و خانوادم و داداشاش همه فنی حتی اون تحصیلکرده هامون،منتها شوهر من انگار تا سالها تو غار زندگی کرده بعداز غار اوردن بیرون براش زن گرفتن... 

لعنت ب یه سری تفکرات داغون ک از بچشون بجای اینکه ک مرد بار بیارن ،یه مترسک باراوردن تا تو مردم مورد تمجید واقع بشن