منظورم خرید نیست.من میخوام آپارتمانم رو بدم برای نوسازی و مشارکت در ساخت.بعضی واحدها الان تقریبا بیست متر بزرگترین.حالا سازنده میگه به واحدای بزرگتر دو پارکینگ میدم علاوه بر اینکه متراژشونم به همون نسبت بزرگتر میشه در ساخت جدید.من از چند نفر پرسیدم گفتن خب چرا باید اونا دو پارکینگ بگیرن وقتی الان یه پارکینگ دارن.عادلانه نیست.
عزیزم من یه توضیحی بدم.اگه میتونید کمکم کنید.ساختمون ما قدیمیه و همسایه ها میخوان بدن برای مشارکت به سازنده که نوسازی بشه.بعضی واحدها الان کمی بزرگترن ولی همه واحدها به پارکینگ دارن.الان میگن تو نوسازی واحد های بزرگتر به همون نسبت قبلی بزرگتر ساخته بشن.ازقدر السهم هم که سهم بیشتری میبرن.به علاوه یه پارکینگ اضافی برای اونا.من به چند نفر گفتم میگن همه چیش درسته ولی اون پارکینگ اضافه درست نیست
بله، فعلا که سونو چیزی رو نشون نداد ولی پزشکم گفتن که با توجه به فیبروماتیک بودن رحمم مطمئنا باز هم ...
من چن تا کوچیک دارم که میگن مهم نیستن ولی یه فیبروم یه سانتی ساب موکوز جدیدا در اومده بهم گفتن هیستروسکوپی کن شما مطمئنی ساب موکوزم داشتی؟میترسم عمل کنم بازم در بیاد اخه میخوام باردار بشم
خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋
من چن تا کوچیک دارم که میگن مهم نیستن ولی یه فیبروم یه سانتی ساب موکوز جدیدا در اومده بهم گفتن هیستر ...
من فیبروم متعدد و انواع اون رو داشتم.عزیزم قصد بارداری دارید باید با پزشکتان مشورت کنید و اصولاً شش ماه بعد از عمل معاینه مجدد باید بشید و اجازه بارداری بهتون میدن.