جدیدا ک حساب باز کرده پول قرض کرده گذشته توش برای وام ولی گاهی وقتا ازش استفاده میکنه منم خیلی اعصابم بهم میریزه میگم چرا ازش استفاده میکنی میگه آخه این ماه چک جنس زیاد دارم برای مغازم مجبورم
از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
برای همین گفتم خب بده من ک مجبور نشی خرج کنی گفت لازم نکرده عمرا دست تو باشه خرج میکنی نمیدم چرا میخواد دست من نده حس میکنم برای خرج کردن نیست نمیخواد سر دربیارم
برای همین گفتم خب بده من ک مجبور نشی خرج کنی گفت لازم نکرده عمرا دست تو باشه خرج میکنی نمیدم چرا میخواد دست من نده حس میکنم برای خرج کردن نیست نمیخواد سر دربیارم
من بخاطر اینکه با چک کار میکنه اصلا حوصله ندارم کارت ازش بگیرم بخوام بشینم حساب کتاب چکاشم کنم
از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.