عزیزم تک نیت رایگان میگیرم بگید احساسی یا کاری دوازده به بعد بگم براتون
منم میخوام نیتم احساسیه میشه برا منم بگی
«کاش خدا حق را به حقدار برساند مثلا تو را به من..!»❤اللهم صل علی محمد و آل محمد 💕اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌙اللهم صلی علی محمد و آل محمد💗 باردار نیستم تیکر بهترین روز زندگیمه❤💍من معتقدم، زنهابايد ديوانه باشند كه فكر ميكنند با مردها مساوى هستند؛🦢✨هميشه خيلی بالاتر بودهاند.🐚هر چيزى را به يك زن بدهى،آن را به بهترين مبدل ميسازد.💎اگر به او اسپرمى بدهى،او به تو يك بچه ميدهد.👩🏼🍼اگر به او يك محل اقامت بدهى،او آنجا را به يك خانه تبديل ميكند.💒اگر به او مادهاى غذایی بدهى،او به تو يك وعده غذایی ميدهد.🍝اگر به او لبخند بدهى،او قلبش را به تو ميدهد.🫀زنها هديههایی را كه دريافت ميكنند،چندين برابر و بهترينش ميكنند.💛
عزیزم من خیلی کلافم توروخدا بگو شوهرم امروز میاد سمتم؟
عزیزم اولا یه مریضی داری سلامتی برات میبینم دوما همسرتون زیاد گیر میدی و خیلی خانم حساسی هستی ک طی دو وعده دوساعت دوروز نهایتش رابطه هم اغوشی اشتی برات میبینم اگه با کیس احساسیت قهری میاد به سمتت عزیزم منتظر خبر پول یا چیزی هستی مشکل مالی هم اگه داری عالی برات افتاده در کل نگران نباشی مثبت داد همه کارتات
هم کاری هم احساسی عزیز دل ازت ممنونم خدا برات جبران کنه
عزیزم عرض گنم بهت ک متاسفانه پنهان کاری داره کیس احساسیتون ک این پنهان کاری عرض سه روز یا ماه در میاد از لحاظ مالی کاری برات خیلی خوب اومد ک شادمانی پیش رو داری و پنهان کاری ک مبگم خودش رو میشه کارت نباشع