وضعیت و عاقبت رابطه با این شریک پنهان کار که خیانت اومده براش چی میشع؟
فدات بشم درسته من فالام در میاد ولی زیاد اکتفا نکن ذهنتو در گیر کنی من مثل کس های دیگه از الکی نمیگم متاسفانه رک میگم ولی زیاد جدی نگیر انشالله خیر برات
[QUOTE=300273338]کی میره؟ نفر سوم؟ یا کیس من؟[/QUOTE نفر سوم میره خودش نگران نباش کیس تو هم پنهان کاری ک داره برات رو میشه کاملا اتفاقی ولی هیچی هیچی بهش نگو
فدات بشم درسته من فالام در میاد ولی زیاد اکتفا نکن ذهنتو در گیر کنی من مثل کس های دیگه از الکی نمیگم ...
به هر حال ممنون همسن که وقت گذاشتی . میخوام بفهمم رابطم باهاش به جدایی میرسه یا نه؟ و از جدایی خیلی میترسم ولی اینکه از سادگیم سواستفاده شه حالم به هم میخوره
«کاش خدا حق را به حقدار برساند مثلا تو را به من..!»❤اللهم صل علی محمد و آل محمد 💕اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌙اللهم صلی علی محمد و آل محمد💗 باردار نیستم تیکر بهترین روز زندگیمه❤💍من معتقدم، زنهابايد ديوانه باشند كه فكر ميكنند با مردها مساوى هستند؛🦢✨هميشه خيلی بالاتر بودهاند.🐚هر چيزى را به يك زن بدهى،آن را به بهترين مبدل ميسازد.💎اگر به او اسپرمى بدهى،او به تو يك بچه ميدهد.👩🏼🍼اگر به او يك محل اقامت بدهى،او آنجا را به يك خانه تبديل ميكند.💒اگر به او مادهاى غذایی بدهى،او به تو يك وعده غذایی ميدهد.🍝اگر به او لبخند بدهى،او قلبش را به تو ميدهد.🫀زنها هديههایی را كه دريافت ميكنند،چندين برابر و بهترينش ميكنند.💛