2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تک نیت رایگان میگیرم بگید احساسی یا کاری دوازده به بعد بگم براتون

منم میخوام نیتم احساسیه میشه برا منم بگی 

«کاش خدا حق را به حق‌دار برساند مثلا تو را به من..!»❤اللهم صل علی محمد و آل محمد 💕اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌙اللهم صلی علی محمد و آل محمد💗 باردار نیستم تیکر بهترین روز زندگیمه❤💍من معتقدم، زن‌هابايد ديوانه باشند كه فكر مي‌كنند با مردها مساوى هستند؛🦢✨هميشه خيلی بالاتر بوده‌اند.🐚هر چيزى را به يك زن بدهى،آن را به بهترين مبدل ميسازد.💎اگر به او اسپرمى بدهى،او به تو يك بچه ميدهد.👩🏼‍🍼اگر به او يك محل اقامت بدهى،او آن‌جا را به يك خانه تبديل ميكند.💒اگر به او  ماده‌اى  غذایی بدهى،او به تو يك وعده غذایی ميدهد.🍝اگر به او لبخند بدهى،او قلبش را به تو ميدهد.🫀زن‌ها هديه‌هایی را كه دريافت ميكنند،چندين برابر و بهترينش ميكنند.💛
عزیزم تک نیت رایگان میگیرم بگید احساسی یا کاری دوازده به بعد بگم براتون

کراشم ازم خوشش میاد یا نه؟

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

عزیزم من خیلی کلافم توروخدا بگو شوهرم امروز میاد سمتم؟

عزیزم اولا یه مریضی داری سلامتی برات میبینم دوما همسرتون زیاد گیر میدی و خیلی خانم حساسی هستی ک طی دو وعده دوساعت دوروز نهایتش رابطه هم اغوشی اشتی برات میبینم اگه با کیس احساسیت قهری میاد به سمتت عزیزم منتظر خبر پول یا چیزی هستی مشکل مالی هم اگه داری عالی برات افتاده در کل نگران نباشی مثبت داد همه کارتات 

عزیزم ببخشی رک میگم شخص احساسیت خیلی پر ادعا و زرنگه ازتون برای رابطه خوشش میاد ولت میکنه حواستو جمع ...

وارد رابطه میشیم باهمدیگه یا خیر؟

چند وعده دیگه؟

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

هم کاری هم احساسی عزیز دل ازت ممنونم خدا برات جبران کنه

عزیزم عرض گنم بهت ک متاسفانه پنهان کاری داره کیس احساسیتون ک این پنهان کاری عرض سه روز یا ماه در میاد از لحاظ مالی کاری برات خیلی خوب اومد ک شادمانی پیش رو داری و پنهان کاری ک مبگم خودش رو میشه کارت نباشع

عزیزم عرض گنم بهت ک متاسفانه پنهان کاری داره کیس احساسیتون ک این پنهان کاری عرض سه روز یا ماه در میا ...

متاسفانه بیش از یکساله بیکار شدم و شرایط مالی اوکی ای ندارم پس کی گشایش میشه؟ همه ش برام امیدواری و بهبود شرایط می‌اد ولب خبری نیست دلم خیلی گرفته