2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 21 پست
سیاست درست بکار ببر بذار جر بخوره فقط به خودت اهمیت بده 

منم همین کارو میکنم عزیزم اصلا جایی دیدنی سمتش نگاهم نمیکنم الان چن ساله حرف نمی‌زنیم ولی خونواده ی شوهرم سمت اونان مخصوصا خواهر شوهر واز ما همیشه انتظار دارن واسه همین ناراحت میشدم

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
🤯🤯🤯وای چقدر زشتتتت

حالا این یه قسمت کوچیکی از رفتارای عجیب غریبش بود من اولاش هنگ می‌کردم کلا فرهنگ خونوادگی ندارن 

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سوتین یا شرت چ‌ آدم انرمالی وای

سوتین توری از اونا که کلا زیرش معلومه با لامبادا

بخام بگم خیلی زیاده ولی یه چن تا مثال میزنم کلا هر وقت میومد خونه مادر شوهرم سلامم نمی‌کرد رفتنی هم ...

اه حالم بهم خورد..اسی فقط دوری کن ازاین ادم..جاری منم خود عن پنداره...منم از عمد محلش نمیزارم و ی جوری وانمود میکنم نمیبینمش..خودت چندسالته؟

سوتین توری از اونا که کلا زیرش معلومه با لامبادا

هنوز هنگم تو رو خدا بگو که الکیه.  مگه میشه آدم انقدر بی حیا وااای اصلا قفل کردم حتی خارجی هام این شکلی نیستن

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
اه حالم بهم خورد..اسی فقط دوری کن ازاین ادم..جاری منم خود عن پنداره...منم از عمد محلش نمیزارم و ی جو ...

من ۲۳ سالمه عزیزم آره میگم که سر همین رفتارشون نه رفت وآمد داریم نه دیدنی حرف می‌زنیم فقط برادرا با هم حرف میزنن اونم بخاطر بزرگواری شوهر منه وگرنه برادرشم یه گاو به تمام معناست ببخشید فقط اینجوری گفتم که به عمق ماجرا پی ببرید اون برعکس شوهر من نه احترام حالیشه نه فرهنگ و ادب داره

هنوز هنگم تو رو خدا بگو که الکیه.  مگه میشه آدم انقدر بی حیا وااای اصلا قفل کردم حتی خارجی هام ...

نه عزیزم عین واقعیته برا چن سال پیشه اون موقع عقد بودیم دوتامونم البته الانم با اینکه حرف نمی‌زنیم خونه مادرشوهرم میبینمش آداب معاشرت و شعورش زیر صفره خیلی بی حیا و پرو همیشه بخاطر ما دعوا دارن باهاشون خیلی حسودن یعنی چشم دیدن کوچکترین خوشیتو ندارن شوهرشم لنگه خودشه همیشه هم طرفداریشو میکنه خونواده ی شوهرم اونو بیشتر از من تحویل میگیرن خواهرشوهرم هيچوقت رفتارای اونو نمیبینه انگار فقط از من بد میگه به شوهرم و فامیلاشون