2777
2789
عنوان

سوال ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 20 پست

ممکنه رشته ی موسیقی ، دولتی نداشته باشه . شاید .

و اینکه در باره ی بازار کارش هم تحقیق کن و اینکه رشته ای که میری کاردانی و کارشناسیش بهتره تو شهر خودت موجود باشه 

و بهتره بدون کنکور باشه دانشگاهش

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
 ب نظرتون چ رشته ای بدردم میخورع 

خیاطی که از دور بنظر خوب میاد اما در مورد بازارش تحقیق نکردم ولی خیاطی بنظرم کاردانشه

فنی حرفه ای هم داره اون رو ؟

آشپزی و .. هم هست ؟ 

در مورد دختران تحقیق نکردم اما پارسال خیلی عذاب کشیدم تا برای پسرم رشته انتخاب کردم و هنوز هم چشمام پر از اشک میشه و می ترسم انتخابم بهترین براش نبوده باشه

اما خودش با تغییر رشته مخالفه و میگه من تابستون درس نمی خونم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خیاطی که از دور بنظر خوب میاد اما در مورد بازارش تحقیق نکردم ولی خیاطی بنظرم کاردانشه فنی حرفه ای ه ...

میتونم بپرسم چ رشته ای رفتن؟

من ب ارایشگری  ب شدت علاقه دارم ولی میگن آرایشگری ی سرگرمیه اینده برات نمیشه  و فک نمیکنم بین رشته هااا باشه 

میتونم بپرسم چ رشته ای رفتن؟ من ب ارایشگری  ب شدت علاقه دارم ولی میگن آرایشگری ی سرگرمیه ای ...

من یه فایل از شهرم داشتم که تمام هنرستان ها و رشته هاشون توش بود . شما هم از مشاور مدرسه ت بگیرش . اگر داره .

صنایع _ فلز بخاطر بازار کارش

ولی حالا میگم شایدم ماشین ابزار بهتر بود. شایدم نبود

نمیدونم چرا پارسال اون رشته را ندیدم اصلا