2777
2789
عنوان

سوال ؟

129 بازدید | 20 پست

بچه هاااا ی سوال داشتم 

من پایه نهممم و  ب خاطرر مشکل شخصی ای  ک داشتم  تمرکز رو درسام نداشتم و  کارناممم شده ی تجدیدی و  نتونستم رشته ی انسانی رو بیارمممم و باید فنی حرفه ای برم الان میخام بدونم میتونم برا امتحان شهریور ماه نرم و امسال رو بیوفتم و از اول نهم رو بخونم ک رشته ی انسانی رو بیارم

من پسرم معدل نهمش 19.5 بود و فرستادمش فنی حرفه ای

انسانی به چه دردت میخوره ؟

ضمنا میتونی شهریور چند درس تعیین کننده ی انسانی را امتحان بدی و بری این رشته ، اگه دوسش داری

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

حتما برو فنی حرفه ای.  حسابداری یا کامپیوتر.  خیلی عالیه که

از ریاضی ب شدت متنفرم و از کامپیوتر کلن بدم میاد 

تحقیق ک کردم گفتن خیاطی خبه و در امدش بالاس ولی  خرج دارع  و راهش برام دوره 

من پسرم معدل نهمش 19.5 بود و فرستادمش فنی حرفه ای انسانی به چه دردت میخوره ؟ ضمنا میتونی شهریور چن ...

متلسفانه وقتی میگم رشته فنی حرفه ای خبه میگن این برا منگلاس و خب نی از این حرفا 

یعنی چطوری میشه بیشتر توضیح بدین متوجه نشدم

متلسفانه وقتی میگم رشته فنی حرفه ای خبه میگن این برا منگلاس و خب نی از این حرفا  یعنی چطوری می ...

نه اصلا اینطور نیست. 

الان همه دنبال بازار کار هستن. وگرنه الکی برو نظری بخون. دکتر مهندس بشی که چی.... 

برو دنبال هنر و شغل و درامد. الکی درس نخون. 

به هر حال همه رشته ها ریاضی دارن حتی فنی حرفه‌ای و انسانی هم بنظرم داره  منتها کمی سبک تره ریا ...

بله ریاضی ط همشون هس

ب نظرتون فنی حرفه ای اینده ی خبی دارع 

؟

متلسفانه وقتی میگم رشته فنی حرفه ای خبه میگن این برا منگلاس و خب نی از این حرفا  یعنی چطوری می ...

ببین میانگین چه درسهایی تعیین کننده ی هدایتت به رشته ی انسانیه و شما اون درسها را کم شدی ، همونها را امتحان بده

مثلا ممکنه اجتماعی ادبیات زبان و ... باشه

مشاور تحصیلی  و معاون مدرسه بهتر میدونه

این تفکر غلطه 

بنظر خودم فقط بچه های خیلی خیلی درسخون که رشته های تاپ در میان باید برن تجربی و ریاضی. 

بقیه اونجا ضرر می کنند

نه اصلا اینطور نیست.  الان همه دنبال بازار کار هستن. وگرنه الکی برو نظری بخون. دکتر مهندس بشی ...

من ی رشته ی و شغلی میخام ک اینده داشته باشه نمیخام بعدن پشیمون شم از تصمیمی ک گرفتم 

ببین میانگین چه درسهایی تعیین کننده ی هدایتت به رشته ی انسانیه و شما اون درسها را کم شدی ، همونها را ...

واقعاااا میشه؟ 

من قراره فردا  برم  مدرسم با مدیرم صحبت کنم چون مشاور گف باید با مدیر حرف بزنم 

ولی اگ اینطوری ک شما میگید ک خیلی خبه 

بله ریاضی ط همشون هس ب نظرتون فنی حرفه ای اینده ی خبی دارع  ؟

به تلاش خودت ربط داره و باید در باره ی بازار کار اون رشته خیلی خیلی تحقیق کنی

بعضیاش بازار خوبی نداره 

واقعاااا میشه؟  من قراره فردا  برم  مدرسم با مدیرم صحبت کنم چون مشاور گف باید با مدی ...

مثلا برای تجربی و ریاضی باید علوم و ریاضی امتحان بدی

انسانی را دقیق نمیدونم

خوبی رشته های فنی حرفه ای این بود که خیلی از رشته هاش با معدل وارد دانشگاه میشن و کنکور ندارن

به تلاش خودت ربط داره و باید در باره ی بازار کار اون رشته خیلی خیلی تحقیق کنی بعضیاش بازار خوبی ندا ...

من از بچگی عاشق گیتار و.... بودم و ی رشته ای هس موسیقی  ک بش علاقه دارم ولی خیلی خرج دارع 

حتماااا