2789
عنوان

سوال ؟

129 بازدید | 20 پست

بچه هاااا ی سوال داشتم 

من پایه نهممم و  ب خاطرر مشکل شخصی ای  ک داشتم  تمرکز رو درسام نداشتم و  کارناممم شده ی تجدیدی و  نتونستم رشته ی انسانی رو بیارمممم و باید فنی حرفه ای برم الان میخام بدونم میتونم برا امتحان شهریور ماه نرم و امسال رو بیوفتم و از اول نهم رو بخونم ک رشته ی انسانی رو بیارم

من پسرم معدل نهمش 19.5 بود و فرستادمش فنی حرفه ای

انسانی به چه دردت میخوره ؟

ضمنا میتونی شهریور چند درس تعیین کننده ی انسانی را امتحان بدی و بری این رشته ، اگه دوسش داری

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حتما برو فنی حرفه ای.  حسابداری یا کامپیوتر.  خیلی عالیه که

از ریاضی ب شدت متنفرم و از کامپیوتر کلن بدم میاد 

تحقیق ک کردم گفتن خیاطی خبه و در امدش بالاس ولی  خرج دارع  و راهش برام دوره 

من پسرم معدل نهمش 19.5 بود و فرستادمش فنی حرفه ای انسانی به چه دردت میخوره ؟ ضمنا میتونی شهریور چن ...

متلسفانه وقتی میگم رشته فنی حرفه ای خبه میگن این برا منگلاس و خب نی از این حرفا 

یعنی چطوری میشه بیشتر توضیح بدین متوجه نشدم

متلسفانه وقتی میگم رشته فنی حرفه ای خبه میگن این برا منگلاس و خب نی از این حرفا  یعنی چطوری می ...

نه اصلا اینطور نیست. 

الان همه دنبال بازار کار هستن. وگرنه الکی برو نظری بخون. دکتر مهندس بشی که چی.... 

برو دنبال هنر و شغل و درامد. الکی درس نخون. 

به هر حال همه رشته ها ریاضی دارن حتی فنی حرفه‌ای و انسانی هم بنظرم داره  منتها کمی سبک تره ریا ...

بله ریاضی ط همشون هس

ب نظرتون فنی حرفه ای اینده ی خبی دارع 

؟

متلسفانه وقتی میگم رشته فنی حرفه ای خبه میگن این برا منگلاس و خب نی از این حرفا  یعنی چطوری می ...

ببین میانگین چه درسهایی تعیین کننده ی هدایتت به رشته ی انسانیه و شما اون درسها را کم شدی ، همونها را امتحان بده

مثلا ممکنه اجتماعی ادبیات زبان و ... باشه

مشاور تحصیلی  و معاون مدرسه بهتر میدونه

این تفکر غلطه 

بنظر خودم فقط بچه های خیلی خیلی درسخون که رشته های تاپ در میان باید برن تجربی و ریاضی. 

بقیه اونجا ضرر می کنند

نه اصلا اینطور نیست.  الان همه دنبال بازار کار هستن. وگرنه الکی برو نظری بخون. دکتر مهندس بشی ...

من ی رشته ی و شغلی میخام ک اینده داشته باشه نمیخام بعدن پشیمون شم از تصمیمی ک گرفتم 

ببین میانگین چه درسهایی تعیین کننده ی هدایتت به رشته ی انسانیه و شما اون درسها را کم شدی ، همونها را ...

واقعاااا میشه؟ 

من قراره فردا  برم  مدرسم با مدیرم صحبت کنم چون مشاور گف باید با مدیر حرف بزنم 

ولی اگ اینطوری ک شما میگید ک خیلی خبه 

بله ریاضی ط همشون هس ب نظرتون فنی حرفه ای اینده ی خبی دارع  ؟

به تلاش خودت ربط داره و باید در باره ی بازار کار اون رشته خیلی خیلی تحقیق کنی

بعضیاش بازار خوبی نداره 

واقعاااا میشه؟  من قراره فردا  برم  مدرسم با مدیرم صحبت کنم چون مشاور گف باید با مدی ...

مثلا برای تجربی و ریاضی باید علوم و ریاضی امتحان بدی

انسانی را دقیق نمیدونم

خوبی رشته های فنی حرفه ای این بود که خیلی از رشته هاش با معدل وارد دانشگاه میشن و کنکور ندارن

به تلاش خودت ربط داره و باید در باره ی بازار کار اون رشته خیلی خیلی تحقیق کنی بعضیاش بازار خوبی ندا ...

من از بچگی عاشق گیتار و.... بودم و ی رشته ای هس موسیقی  ک بش علاقه دارم ولی خیلی خرج دارع 

حتماااا