2777
2789
عنوان

پسرم تب داره نمیاد پایین چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 48 پست
اره دادم ولی خیلی فرقی نکرد

خوب میشه ایشالا استرس نگیر 

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با آب و سرکه پاشویه کن یا آب و گلاب 

یه دستمال مرطوب آغشته به آب و گلاب یا سرکه بزار روی قسمت سمت راست شکم متمایل به بغل شکم 

جوراب خیس پاش کن 

مایعات فراوون بهش بده تا ادرار کنه 

روغن بادام شیرین دور ناف بمال 

پیاز حلقه کن بزار کف پاهاش 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

دارو رو باید متناسب با وزنش بهش بدی کم بدی اثر نمیکنه ،بین فاصله چهار ساعت میتونی بهش داروی دیگه بدی

یعنی اگه دارو اولت استامینوفن بوده هنوز چهارساعت نشده ولی تب هنوز بالاست میتونی یک سوم وزنش بهش بروفن بدی و دوباره سر چهارساعت استامینوفن 

در صمن اگه تب با هیچ کدوم زیر ۳۷ نیومد شیاف دیکلوفناک ۵۰ بزار مطمئنآ پایین میاد 

ولی شیاف رو هر ۲۴ ساعت مجازی که استفاده کنی

امضای خدا پای تمام آرزوهات 😍 😍 
نه نصفشو میتونه بزاره مخصوص کودکانسم هست . من بچم یک سالش بود بیمارستان کودکان برده بودم یه شب شیاف ...

اره منم دخترمم دو باری لرز شدید داشت زودی بردمش بیمارستان گفتن که وقتی بچه لرز شدید میکنه نشونه تب خییلی بالاست یعنی بعدش تب شدید میخواد بکنه اونجام نصف دیکلوفناک زدن بهش بهترشد

۱۴ ۱۵ یبار دکتر دعوام کرد گفت نده سنش کمه

من خودم پرستارم والا تبی ک کنترل نشه بالا دوسال دکتر همین رو میده پنج یا شش سی سی میتونی بهش بدی 

اگه استامینوفن میدی باید هفت و نیم سیسی بدی

اره منم دخترمم دو باری لرز شدید داشت زودی بردمش بیمارستان گفتن که وقتی بچه لرز شدید میکنه نشونه تب خ ...

اره دکتر بچم بهترین دکتر شهرمون بود . الان از ایران رفته . همیشه میگفت وقتی بچه تب داره حتی شده هر دو ساعت تب بر بدین یا شیاف دیکلوفناک و بزارین فقط به هر قیمتی تب رو پایین بیارین . مطمنن ضرر شیاف دیکلوفناک کمتر از اسیب مغزی ای که تب بخاد ادامه دار بشه . اخه یه سری از بچه ها هم هیچ رقمه تبشون پایین نمیاد جز شیاف . دقیقا میگفت مگه در طول سال بچه میخاد چند بار تب کنه بگین صرر داره یا اسیب میبینه