۳سالشه دوساعت پیش یکم تب و لرز کرد و شروع شد اول شیاف زدم دیدم بعد یه ساعت هیچ تغییری نکرد شربت دادم،الان باز تبش ۳۸ونیمه هنوزم ۴ساعت نشده که دوباره شربت بدم ،دستمال گذاشتم سرش فرقی نداشت آنچنان ،ولی حال جسمیش خوبه فقط تب داره ،چه کنم ،اول پسر بزرگم گرفت دو روز چرک خشک کن دادم خوب شد ولی کوچیکه زیاد فرق نمیکنه
بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍. جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت با تمام سختیهای دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیهگاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀 مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍
اره منم دخترمم دو باری لرز شدید داشت زودی بردمش بیمارستان گفتن که وقتی بچه لرز شدید میکنه نشونه تب خ ...
اره دکتر بچم بهترین دکتر شهرمون بود . الان از ایران رفته . همیشه میگفت وقتی بچه تب داره حتی شده هر دو ساعت تب بر بدین یا شیاف دیکلوفناک و بزارین فقط به هر قیمتی تب رو پایین بیارین . مطمنن ضرر شیاف دیکلوفناک کمتر از اسیب مغزی ای که تب بخاد ادامه دار بشه . اخه یه سری از بچه ها هم هیچ رقمه تبشون پایین نمیاد جز شیاف . دقیقا میگفت مگه در طول سال بچه میخاد چند بار تب کنه بگین صرر داره یا اسیب میبینه