2777
2789

۴ تا میذارم نظر بدید همه رو ببینید بعد نظر بدید مرسی

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نمی دونم چرا عکس نمیاد

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
لایک

چشمم ب امضات افتاد و برای خوشبختیت صلوات فرستادم .ولی دلم خواس مث ی خواهر بزرگتر ک این سن رو تجربه کرده بهت ی توصیه ای کنم 

دختر قشنگم تو ارزشت بیشتر از خیلی پسراست ! هیچوقت عاشق نشو تو این سن و سال ک تهش همش تلخیه حتی اگر شدی و از  عشقش مردی بهش نگو !! 

قدر خودتو بدون و اجازه نده ازت هیچ استفاده ای کنه ! با پدر مادر خواهرت دوست باش و خرفاتو بزن اونا از همه بیشتر نسبت بهت دوستن و محبت دارن

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
از نظر اسی بله گویا

نمی دونم چرا نمیاد هرکار میکنم تاپیک قبلم هست ممنون میشم نظر بدید

ای بابا مگ.میخاید چیکار کنید انقدر طول.میکشه نمیشه همون اول بذاری من جراحم منتظرمم

وای به خدا نمی دونم چرا نمیاد اگه میشه برو تاپیک قبلم ببین اونجا گذاشتم