2777
2789

کلا چ رنگ مویی ب پوست خیلی سبزه میاد؟

پوستو روشن میکنه

رنگ فانتزی چی

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رنگای گرم مثله قرمز و صورتی پررنگ و ...و اینه فیس فریم رو از ریشه نزن اگ در میاری

میشه واسه رسیدن بع آرزوهام صلوات بفرستی 😍سلامتی و خوشبختی مامانم و داداشم ....خوشبختی و ارامش خودمو عشقم ...روزا با تو زندگی رو پر از قشنگی میبینم شبا ب یاد تو همش خوابای رنگی میبینم چشم تو رنگ عسل توی چشم تو نگاه مثله شاه بیت غزل لب تو غنچه نیمه باز باغ تن تو آتیش سوزنده داغ قد تو مثله سپیدار بلند دل تو نرم تراز صبح پرند دل تو نرم تر از صبح پرند ....آهای بزار بپوشمت مثله لباس مهمونی تور سپید دست باد یا مثله رخت زندونی انگشتای کشیدتو کش بده تا اخر من بوسه داغمو بگیر تاکه نیوفته از دهن شراب صدساله من وقتشه که بنوشمت وقتشه که عریان شم بپوشمت alireza  ...(آقایون لطفا درخواست دوستی ندن )عاشق نی نی ام دوست دارم دو تا پسر کاکل زری داشته باشم بیام با ذوق براشون تاپیک بزنم      
من بادمجونی زدم خیلی بهم میومد رنگ‌پوستمم سبزه اس

میخوام فقط جلوی موهامو رنگ کنم بنظرت خوب میشع؟

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
میخوام فقط جلوی موهامو رنگ کنم بنظرت خوب میشع؟

موی فانتزی مگه با دو بار شستن نمیره ؟ 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
موی فانتزی مگه با دو بار شستن نمیره ؟ 

برا تنوع میخوام