2777
2789

شوهرم جلوچشام داره خیانت میکنه با پدر دختره دوست جون جونی شده کلن میره توخونه شون جلوچشم من پدر دختره میاد دم خونه دنبال شوهرم و شوهرمم منو ازاونا مخفی کرده انگاری گفته مجردهستم چون وقتی میره پیش اونا تااخر شب میاد و تلفن های منو جواب نمیده خیلی داغونم اولین بارک پیامک اون دختره رو خوندم ک ب شوهرم فرستاده بودبهش زنگ زدم گفتم من زن شم و بهش فحش دادم ک شوهرم گوشیوازم گرف کتکم زدو اونم خط شوخاموش کردولی جدانشدن. رابطه شون روزبه روز بهترم میشه کلن بااونا صمیمی همه ش پیش اوناس خیلی دلم گرفته ازاین زندگی نکبتی درضمن شوهرم هم خوشگل هم پولدار دختره وپدرش ازش دست بردارنمیشن و بمنم میگ اگ تودخالت کنی میکشمت چون واقعاهم دست بزن داره تاحدملی....خاستم درددل کنیم همبن😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو کسی رو نداری؟چرا نمیری مهریه تو اجرا بزاری.برا چی موندی تو اون زندگی

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
چرا جدا نمیشی ؟؟؟؟

شاید حرفم بتظرتون مسخره بیاد ولی شرایطم سخت کسی پشتم نیس واینک شرایطم کلن جورنمیشه واسه همون فعلن تحمل میکنم واینک زورم نمیرسه برای طلاق واین چیزا ولی راضی ام شوهرم خودش طلاقم بده

شاید حرفم بتظرتون مسخره بیاد ولی شرایطم سخت کسی پشتم نیس واینک شرایطم کلن جورنمیشه واسه همون فعلن تح ...

عزیزم مطمئن باش تاوان پس میدن و شوهرت روزی پشیمون میشه ک دیگ تو نیستی 

واگذارشون کن ب خدا و بشین و تماشا کن

خدایا بی نهایت شکرت❤️
حالا که وضعش خوبه نمیتونی مدرک جمع کنی بعد مهرتو بزاری اجرا جدا شی ؟

ن مدرک همون پیامک و عکس گرفتم ولی شوهرم آدمی هس ک نمیشع ازش چیزی گرف کلن آدم شروری هس

عزیزم مطمئن باش تاوان پس میدن ک شوهرت روزی پشیمون میشه ک دیگ تو نیستی  واگذارشون کن ب خدا و بش ...

بله بخداک زورم فقط برای همون میرسه میگم خدایا توشاهدی ک بامن چیکارمیکنن من به اون زنیکه زنگ زدم وگفتم ک من زن شم ولی دست نکشید منم هردوشونو سپردم بخدا ک بزنه ازکمرشون

بله بخداک زورم فقط برای همون میرسه میگم خدایا توشاهدی ک بامن چیکارمیکنن من به اون زنیکه زنگ زدم وگفت ...

اره شک نکن 

فقط دیگ باهاشون درگیر نشو یه موقع شوهر عوضیت کتکت نزنه بلایی سرت نیاره

خدایا بی نهایت شکرت❤️