2777
2789
عنوان

خانم هایی ک خیانت دیدن بیایین درد دل کنیم دلم خیلی گرفته س

| مشاهده متن کامل بحث + 2110 بازدید | 126 پست
ممنونم ازدرک تون گاهی باخودم میگم ک به پدر دختره زنگ بزتم چون شمارو ورداشتم همیشه ک ب شوهرم زنگ میزن ...

عزیزم زنگ نزن اونا خودشون میدونن زن داره خر ک نیستن

فقط خودتو ب کتک میدی 

بشین بسپار ب خدا و در اولین فرصتی ک مهیا شد طلاق بگیر و مهرتو بگیر 

خدایا بی نهایت شکرت❤️

دوستان بنظرتون من اگ بخام ب پدر دختره زنگ بزنم بهش بگم ک دست از سر زتدگیم بردارین کارم بی فایده س یاک اشتباه؟البته اینم بگم ک ازشوهرم خیلی میترسم چون واقعامیادمنومیکشه دیگ نمیدونم چیکارکنم جز سکوت عقلم به جایی نمیرسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم زنگ نزن اونا خودشون میدونن زن داره خر ک نیستن فقط خودتو ب کتک میدی  بشین بسپار ب خدا و ...

آهاچشم یه دنیاممنونم ازراهنمایی خوبتون کاملن درست میگید چون دقیقاخواهرمم حرف شمارومیگ پی باش من میشینم سرجام بخدامیسپارمشون

اره شک نکن  فقط دیگ باهاشون درگیر نشو یه موقع شوهر عوضیت کتکت نزنه بلایی سرت نیاره

چشم درست میگید چن روز پیش بخاطر بحث کوچبک جوری زدک کنار ابروم بخیه خردمن واقعا جلودار شوهرم نیستم مامانم وخواهرمم حرف شماهارومیگ پس منم سکوت میکنم ففط خدا جوابشونوبده

آهاچشم یه دنیاممنونم ازراهنمایی خوبتون کاملن درست میگید چون دقیقاخواهرمم حرف شمارومیگ پی باش من میشی ...

بهترین کارو میکنی گلم 

برات دعا میکنم ک به زودی همه چی ب نفع شما تموم بشه

اخرش ک جدا میشی اما الان فقط ب فکر پس انداز و سلامتیت باش...اون مرد دیگ ارزش جنگیدن نداره الکی نجنگ مطمئن باش روزی میرسه ک اونا ازهم بیزار میشن ولی تو دیگ نیستی..

خدایا بی نهایت شکرت❤️
بله

پس شرایطت سخته. خدا کمکت کنه. 

نمیتونی بری سر کار؟ میدونم شوهرت اجازه نمیده اما یه جوری دلش رو بدست بیار. براش نقش بازی کن که دوستش داری. به دلش راه بیا تا اجازه بده. اگر بتونی پول جمع کنی خیلی خوب میشه. 

چشم درست میگید چن روز پیش بخاطر بحث کوچبک جوری زدک کنار ابروم بخیه خردمن واقعا جلودار شوهرم نیستم ما ...

وای دستش بشکنه مرتیکه هرزه بی شرف

ولشکن بخدا اون ارزش جنگیدن نداره بزار ارزونی همون زنا باشه فقططط ب خودت فک کن باشه؟

خدایا بی نهایت شکرت❤️
پس شرایطت سخته. خدا کمکت کنه.  نمیتونی بری سر کار؟ میدونم شوهرت اجازه نمیده اما یه جوری دلش رو ...

ن اجازه نمیده آدمی شکاک وهزاران وحرف وحدیث میگه مبدونم خدایی نکرده اخرشم منوبی آبروم میکنه خانومی نمیشع برم سرکار.بلع سخت خداذلیل کنه هرکسی ک باعث بدبختی کسی میشه😭..

ن اجازه نمیده آدمی شکاک وهزاران وحرف وحدیث میگه مبدونم خدایی نکرده اخرشم منوبی آبروم میکنه خانومی نم ...

ای بابا. 

ببین من میدونم سخته، اما تا حالا سعی کردی با خانوادت ارتباط برقرار کنی؟ میدونم اونها ناراحتن. اما هر چی هم بشه دوستت دارن. دخترشونی.. 

وای دستش بشکنه مرتیکه هرزه بی شرف ولشکن بخدا اون ارزش جنگیدن نداره بزار ارزونی همون زنا باشه فقططط ...

چشم خانومی بخداقسم ک خانوادمم عین حرفای شمارو میگن چشم منم دیگ سعی میکنم فکرخودم باشم اونم بره بااونا بقول شما اروزنی هموناباشه همون ذات کثیف ها.

ای بابا.  ببین من میدونم سخته، اما تا حالا سعی کردی با خانوادت ارتباط برقرار کنی؟ میدونم اونها ...

بله خانوادمم خیلی ناراحت میشن وقتی ابن منو میزنه چن بار زد به خون آغشته م کرد واونام داغون میشن ازانتخاب من ودرست میگن خودت پبداکردی انتخاب خودته و بعضی حرف وحدیث ها هرچی باشع آدم تحقیرمیشه پیش همه

یه بار دیگ ک اومد برو تو پنجره داد بزن فلانی زود بیا مهمون داریم بابات اینا میان 

بعدم پدر شوهرت دعوت کن

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ممنونم ازدرک تون گاهی باخودم میگم ک به پدر دختره زنگ بزتم چون شمارو ورداشتم همیشه ک ب شوهرم زنگ میزن ...

این زندگی تو ئه حق توئه که ازش دفاع کنی اره به پدرش بگو مردن بهتر از زندگی با ذلته تو روخدا به باباش بگو