شوهرم جلوچشام داره خیانت میکنه با پدر دختره دوست جون جونی شده کلن میره توخونه شون جلوچشم من پدر دختره میاد دم خونه دنبال شوهرم و شوهرمم منو ازاونا مخفی کرده انگاری گفته مجردهستم چون وقتی میره پیش اونا تااخر شب میاد و تلفن های منو جواب نمیده خیلی داغونم اولین بارک پیامک اون دختره رو خوندم ک ب شوهرم فرستاده بودبهش زنگ زدم گفتم من زن شم و بهش فحش دادم ک شوهرم گوشیوازم گرف کتکم زدو اونم خط شوخاموش کردولی جدانشدن. رابطه شون روزبه روز بهترم میشه کلن بااونا صمیمی همه ش پیش اوناس خیلی دلم گرفته ازاین زندگی نکبتی درضمن شوهرم هم خوشگل هم پولدار دختره وپدرش ازش دست بردارنمیشن و بمنم میگ اگ تودخالت کنی میکشمت چون واقعاهم دست بزن داره تاحدملی....خاستم درددل کنیم همبن😔
دوستان بنظرتون من اگ بخام ب پدر دختره زنگ بزنم بهش بگم ک دست از سر زتدگیم بردارین کارم بی فایده س یاک اشتباه؟البته اینم بگم ک ازشوهرم خیلی میترسم چون واقعامیادمنومیکشه دیگ نمیدونم چیکارکنم جز سکوت عقلم به جایی نمیرسه
اره شک نکن فقط دیگ باهاشون درگیر نشو یه موقع شوهر عوضیت کتکت نزنه بلایی سرت نیاره
چشم درست میگید چن روز پیش بخاطر بحث کوچبک جوری زدک کنار ابروم بخیه خردمن واقعا جلودار شوهرم نیستم مامانم وخواهرمم حرف شماهارومیگ پس منم سکوت میکنم ففط خدا جوابشونوبده
آهاچشم یه دنیاممنونم ازراهنمایی خوبتون کاملن درست میگید چون دقیقاخواهرمم حرف شمارومیگ پی باش من میشی ...
بهترین کارو میکنی گلم
برات دعا میکنم ک به زودی همه چی ب نفع شما تموم بشه
اخرش ک جدا میشی اما الان فقط ب فکر پس انداز و سلامتیت باش...اون مرد دیگ ارزش جنگیدن نداره الکی نجنگ مطمئن باش روزی میرسه ک اونا ازهم بیزار میشن ولی تو دیگ نیستی..
نمیتونی بری سر کار؟ میدونم شوهرت اجازه نمیده اما یه جوری دلش رو بدست بیار. براش نقش بازی کن که دوستش داری. به دلش راه بیا تا اجازه بده. اگر بتونی پول جمع کنی خیلی خوب میشه.
ای بابا. ببین من میدونم سخته، اما تا حالا سعی کردی با خانوادت ارتباط برقرار کنی؟ میدونم اونها ...
بله خانوادمم خیلی ناراحت میشن وقتی ابن منو میزنه چن بار زد به خون آغشته م کرد واونام داغون میشن ازانتخاب من ودرست میگن خودت پبداکردی انتخاب خودته و بعضی حرف وحدیث ها هرچی باشع آدم تحقیرمیشه پیش همه