از کجا میدونی عزیزم ببین آذر ک ی بلا ب سرم آورد حدودا اخرای بهمن کارما جوابشو داد
اخه با چشام دیدم آدمایی ک باعث شدن گوشه گیر شم و بشم ی آدم افسرده و استرسی ولی اونا خوشبخت شون و روز ب روز شاد تر حتی دیگه انقد بهم فشار اومد هرلحظه نفرین میکنم ولی بازم نمیگیره💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره بجا اینکه اونا جواب بدن من هرروز دارم تو زندگیم بد میارم چیکار کنم نفرین نکنم دلم میترکه 🤦♀️ ...
نه عزیزم فک نکن جواب پس نمیدن اتفاقا همون لحطاتی رو که برات دریت کردن رو خودشون ریز به ریز جواب پس میدن ، کلا زندگی اون لحظات رو ولی دیگه سعی کن نفرین نکنی
اخه چندسال از بچگیم داداشم اذیتم کرد کلا خانوادم حمایتم نمیکنن ی جوریه ک انگار اضافم تو اون خانواده داداشم ی روز خوش واسم نزاشت و همیشه اذیتم کرد نه گذاشت درس بخونم نه از خونه برم بیرون حتی تو خونه هم بودم همیشه بهم تهمت میزد پسر میارم خونه و دوس پسر دارم باعث شد آیندم خراب شه ولی الان خودش خوشبخته💔
نه عزیزم فک نکن جواب پس نمیدن اتفاقا همون لحطاتی رو که برات دریت کردن رو خودشون ریز به ریز جواب پس م ...
همه امیدم ب خدایی بود ک میگفتم همه چیو میبینه و حق مظلوم رو از ظالم میگیره و کاری میکنه اونا تقاص کاری ک باهام کردن بدن 😔 دیگه نفرین نمیکنم میدونم بی فایدس💔