2777
2789
از کجا میدونی عزیزم ببین آذر ک ی بلا ب سرم آورد حدودا اخرای بهمن کارما جوابشو داد 

اخه با چشام دیدم آدمایی ک باعث شدن گوشه گیر شم و بشم ی آدم افسرده و استرسی ولی اونا خوشبخت شون و روز ب روز شاد تر حتی دیگه انقد بهم فشار اومد هرلحظه نفرین میکنم ولی بازم نمیگیره💔

♥️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه با چشام دیدم آدمایی ک باعث شدن گوشه گیر شم و بشم ی آدم افسرده و استرسی ولی اونا خوشبخت شون و روز ...

حرفی ندارم صبر کن عزیزکم نوبتت میشه💔🖐️

پدرم رفتنت در باورم نیست..اگه امضامو دیدی یه فاتحه بفرس ممنونم🥀🖤
اخه با چشام دیدم آدمایی ک باعث شدن گوشه گیر شم و بشم ی آدم افسرده و استرسی ولی اونا خوشبخت شون و روز ...

ولی عوضش نفرینت دامن خودت رو میگیره درسته؟

منم دیگه نفرین نمیکنم چون دامن خودمو میگیره

ولی عوضش نفرینت دامن خودت رو میگیره درسته؟ منم دیگه نفرین نمیکنم چون دامن خودمو میگیره

آره بجا اینکه اونا جواب بدن من هرروز دارم تو زندگیم بد میارم چیکار کنم نفرین نکنم دلم میترکه 🤦‍♀️

خدا نه میبینه نه کاری میکنه

♥️

آره بجا اینکه اونا جواب بدن من هرروز دارم تو زندگیم بد میارم چیکار کنم نفرین نکنم دلم میترکه 🤦‍♀️ ...

نه عزیزم فک نکن جواب پس نمیدن اتفاقا همون لحطاتی رو که برات دریت کردن رو خودشون ریز به ریز جواب پس میدن ، کلا زندگی اون لحظات رو ولی دیگه سعی کن نفرین نکنی 

صبر کن

اخه چندسال از بچگیم داداشم اذیتم کرد کلا خانوادم حمایتم نمیکنن ی جوریه ک انگار اضافم تو اون خانواده داداشم ی روز خوش واسم نزاشت و همیشه اذیتم کرد نه گذاشت درس بخونم نه از خونه برم بیرون حتی تو خونه هم بودم همیشه بهم تهمت میزد پسر میارم خونه و دوس پسر دارم باعث شد آیندم خراب شه ولی الان خودش خوشبخته💔

♥️

نه عزیزم فک نکن جواب پس نمیدن اتفاقا همون لحطاتی رو که برات دریت کردن رو خودشون ریز به ریز جواب پس م ...

همه امیدم ب خدایی بود ک میگفتم همه چیو میبینه و حق مظلوم رو از ظالم میگیره و کاری میکنه اونا تقاص کاری ک باهام کردن بدن 😔 دیگه نفرین نمیکنم میدونم بی فایدس💔

♥️