2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 29 پست

من اعتقادم اینه هیچ جادویی وجود نداره

ادم خودش بخواد و راغب باشه میره سمت کسی 

اگه نمیاد یعنی یا یه مشکلی با خودش داره

مثل کسایی ک دچاره تله ی نقص و شرمن و نمیتونن به دیگران نزدیک شن

یا مشکل با طرف مقابل

شما همونی هستی به اجبار خانواده ازدواج کردی و تو خونه پدرتون زندگی می‌کنین

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اعتقادم اینه هیچ جادویی وجود نداره ادم خودش بخواد و راغب باشه میره سمت کسی  اگه نمیاد یعنی ...

دقیقا  خواهر منم یکم تو زندگیش مشکل داشت 

میخواست بره دعا بگیره بابام نداشت گفت خودتو درگیر 

این ماجراها نکن زندگیت تباه میشه

پروفایل خودمم لطفا کپی نکنید.....با تشکر😐
داره تو خواب دیدم ۳ تا نیلون سیاه جادو اورده بود خونمون مادرم وقتی از پدرم قهر کردو به خونشون رفت وا ...

عزیزم تو سال ۲۰۲۳ هستیم یکم ناجوره الان دیگه مشکلات و گردن جادو و دعا بندازیم و درباره خواب دیدن اینطور فک کنیم

خواب تحت تاثیر پردازش مغز در طول روزه اکثرا وقتی تمام فکر شما درگیر اینه یکی برات جادو نوشته طبیعیه همچین خوابایی ببینی

عزیزم علم روانشناسی اومد تا دیگه بشر برای مشکلاتش دنبال راه حل های جعلی نگرده

دکترا رفتن نصف عمرشونو درس خوندن و تخصص گرفتن که دیگه کسی فک نکنه مشکلاتش بخاطر اینه کسی براش جادو کرده

چرا از امکاناتی ک تو عصر حاضر داریم استفاده نمیکنید و دنبال راه حل تو تفکرات بازیافتی قدیم میگردید؟

بازم خوبه وقتی میری سمتش نه نمیاره خیلی ها اونم جوابگو نیست

الان‌میارع میگه‌نمبشه

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

عزیزم من شنیدم امثال پدرشوهرت که این کاره هستند.نمی تونندواسه خودشون ونزدیکانشون یعنی پسرش چیزی بنویسه.واثرنداره.تلقین نکن.روی زندگیت تاثیرداره.همسرت احتمالاسردمزاجه.اولویتش س ک س نیست.همین

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
2791
2779
2792