2777
2789
برو بابا من ک رفتم چه وضع تعریفه 

داره فکر میکنه عزیزم اجازه بده ببافه😂

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر ترسو بودی با دیدن اینا الان اینجا نبودی  برو تاپیک منو بخون صفحه دوم تیترش اینه (کسایی ک م ...

فیک نیس واقعیته قرار نیس که هرموقع ترسیدیم یا اتفاقی افتاد بمیریم 

چرا لامپ روشن نکردی نرفتی جلو تا ببینی چیه؟

دعا نویس بهم گفته اگه صدات کرد یا بیدارت کرد اصلا نرو طرفش   ولی تا صبح قلبم داشت از جاش کنده میشد بعضی شبام کنار گوشم حرف میزنه بیدارم میکنه

خدایا شکرت
خیلی حس بدیه اون لحظه واقعا میترسه ادم.من فکرم به دزد رفت کل خونه رو گشتم با ترس تو تراسم نگاه کردم

من قلبم داشت میومد تو دهنم اتفاقا منم تو حموم بودم پرده هارو میشستم در حمام باز بود قشنگ صدای کلید وصدای پاش اومد ولی خودش نیومد خیلی بد بود 

اره اون لحظه حتی جرات نفس کشیدنم نداره ادم 

من با اینکه مث چی می ترسم صدایی بشنوم میزم سمتش

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
اره اون لحظه حتی جرات نفس کشیدنم نداره ادم 

اینا فکر میکنن دروغ میگم ولی همشون واقعیته من بچه گی آدم ترسویی بودم الانم این اتفاقا خیلی ترسوندتم نمیدونم چین وچرا اینجوری میشم خیلی میترسم