2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این صدای در و صدای پا رو من خیلی شنیدم قشششنگ حس میکنی یکی در رو باز کرد اومد داخل حتی صدای نفساش ول ...

خیلی حس بدیه اون لحظه واقعا میترسه ادم.من فکرم به دزد رفت کل خونه رو گشتم با ترس تو تراسم نگاه کردم

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

من یک شب با شوهرم رفتم کوه بعد شوهرم گف تو همینجا وایستا تا برم آب از باغ همسایه جوب هارو درست کنم که آب بدیم باغ و ..نشسته بودم تو ماشین یک دفعه یک ترس گرفت تموم وجودمو پیاده شدم دنبال شوهرم صداش میزدم جواب نمی‌داد باغشونم خیییلی بزرگه رفتم تا بالای کوه  دوتا استخر داره کل باغ راه میرفتم وگریه میکردم درختا بلند صدای باد می‌پیچید عین این فیلم ترسناک ها باور کنید یک نفر انگار تو استخر نشسته بود بهم می‌خندید انقدر جیغ زدم امام حسین و صدا زدم شوهرم که اومد دید کبود شدم گف ولش کن پاشو تو رو ببرم خودم میام 

فقط حیدر امیرالمؤمنین است ،،یاعلی ❤❤

من خودم انرژی و نیرو رو حس می کنم چون مدت ها با همزاد درگیر بودم اما سایه محو و سیاهو و بلندو نمی تونم باور کنم

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

منم این چند هفته هست که وقتی دراز میکشم روی تخت بعز از یکی دو دقیقه انگار یکی میشینه کنارم یا پا میزاره کنار تحت طوری که تکون میخوره دیگه دیشب تا احساس کردم گفتم ببین داداش اگه میخواستی بترسونی موفق شدی اگه کار دیگه نداری که برو اگه هم کرم داری بمون 

به جون خودم از دیشب دیگه حسش نکردم

این صدای در و صدای پا رو من خیلی شنیدم قشششنگ حس میکنی یکی در رو باز کرد اومد داخل حتی صدای نفساش ول ...

منم شنیدم یه بار اونم نصف شب که همه خواب بودن برقا رفته بود جرات بیدار کردن کسیم نداشتم اصلا نفسم نمیتونستم بکشم به خدا

عزیز فیلم نمیبینم آدم به شدت ترسویی هستم جرات فیلم دیرن ومنتن ترسناک خوندن ندارم

اگر ترسو بودی با دیدن اینا الان اینجا نبودی 

برو تاپیک منو بخون صفحه دوم تیترش اینه (کسایی ک میگن جن وجود ندارع) واقعیه و برای خودم اتفاق افتاده 

اونوقت مبینی داستانت خیلی فیکه

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
من هیچ وقت جرات نمیکنم شب برم حموم بخصوص همسرم نباشه😬

من گاهی مجبور باشم میرم چون معلوم نیس همسرم کی کارش تموم شه

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤