2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نری طرفش؟دعا نویس گفت چیه؟

گفت نرو  گفتم چرا  چیزی نگفت  من همزاد دارم  و ۱۲ سال پیش یه طلسم سنگین گرفتن برای جدا شدنم که میگفت مدت دعا ۴۰ روز بود ولی اون جن هایی که با دعا اومده بودن خونه که منو روانی کنن و بعدش بگن روانی طلاقم بدن نرفتن و ۳تاشم موندگار شدن حتی خونه رو هم فروختیم ولی گاهی وقتا میان اذییت میکنن 

خدایا شکرت
اینا فکر میکنن دروغ میگم ولی همشون واقعیته من بچه گی آدم ترسویی بودم الانم این اتفاقا خیلی ترسوندتم ...

من دو روز پیش ساعت ۶ پاشدم داشتم درس می خوندم دیدم ی صدایی میاد نزدیک تختم نون خورده در حال ریخته شدن بود زیادم بود کسی حرفمو باور نمی کنه اخرشم یا می کشنم یا تسخریم می کنن

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
من قلبم داشت میومد تو دهنم اتفاقا منم تو حموم بودم پرده هارو میشستم در حمام باز بود قشنگ صدای کلید و ...

منم دقیقا حس کردم اومد تو قشنگ فک کردم شوهرم اومده خونه بعد که جواب نداد میترسیدم بیام بیرون چون فکر میکردم ی نفر تو خونمونه

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
سمت دعا نویس واینا نرو اونا همشون با این موجودات سر وکار دارن پاشونو تو زندگیت باز میکنن

همینطوره چون دعا نویسی که پیشش میرم خودش موکل داره  ولی من از درد به خود درد پناه بردم  یه بار خیلی اذیتم کردن رفتم پیش دعا نویس شب موکلشو فرستاده بود خونم شب موقع خواب بازم اومدن به خوابم که اذیت کنن یه لحظه چشم باز کردم دیدم یه ابر سیاه بالا سرمه  بخدا که راست میگم ولی از اون به بد دیگه تو خوابم نمیان 

خدایا شکرت