2777
2789
عنوان

خودکشی

159 بازدید | 23 پست

سلام.این اولین تاپیک من بعد از ۳ سال عضویته.حالم خیلی بده.همش به خودکشی فکر میکنم.تو این دنیا همیشه فقط طعم تنهایی رو چشیدم.قصد دارم خودمو هر طور هست راحت کنم.😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چیشدع ؟ خب منم تنهام 

دلیل نمیشه که به خودکشی فکر کنی 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

Me too 🤯🙂

قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

بهش گوش بده👇

https://uupload.ir/view/4_5909096940200529510_xfv4.mp3/

(((قبل از اینکه پستی که مدنظرت هست رو تایپ کنی به این فکر کن که اینم حق الناسه ممکنه از نظر تو شوخی چند لحظه ای باشه ولی ممکنه دل یک نفرو بشکنه یا مسیر زندگیشو عوض کنه))) بختیاریم روانشناسی رو به سبک خودم  تدریس میکنم اما هیچ ادعایی روش ندارم من فقط نظرم رو به عنوان یک دوست بهت میگم. خارج از ایران بزرگ شدم  و روی هم ۱۰ ساله که ایرانم و مثل همه از مسلمانی فقط اذان داخل گوش رو داشتم  اما از یک سن به بعد درباره ی اسلام واقعی و شناخت خدا مطالعه کردم و مسلمان شدم  لینک کتاب ها  🧡حسین (ع)🧡نزدیکترین رفیق منه و یکی از دلایلم برای اسلام درسته منم مثل تو از شرایط ناراضیم و از اجبارهای مسلمان نماها بیزار حتی از آزادی شماهم دفاع میکنم چون من اسلام واقعی رو شناختم و قسم میخورم شبیه چیزی نیست که چندین ساله توسط کسایی به شما درس داده شده که اسلام رو به نفع خودشون تغییر دادن🩶🩶
اگه مثل من بچه ی یکسالتو از دست میدادی چی میگفتی.....؟؟؟؟ کار هرروزم گریه و زاریه... ولی هیچوقت به خ ...

عزیزم خدا به دلت صبر بده 

واقعا از دست دادن عزیز خیلی خیلی سخته 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔