2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 23 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به آینده که فکر میکنم وحشت میکنم.چون دیگه از سن ازدواجم گذشته.و فقط یه مادر پیر دارم که به امید اون ...

وقتی که تو جامعه دخترا رو با تربیت سیندرلایی بزرگ میکنند اینطوری میشه که فکر میکنیم اگه شاهزاده نیاد بگیرتمون مجبوریم همیشه تا ابد کلفت باقی بمونیم، 

خودکشی آخرین مرحله افسردگیه و افسردگی شروع ناامیدیه و ناامیدی بزرگترین اسلحه شیطان بعد از شرکه ، چرا از رحمت خدا ناامید میشین و اجازه میدین شیطان افسارتون رو به دست بگیره و به هرسو بکشه و در آخر فکر خودکشی بندازه تو سرتون؟ چرا وقتی کسی که خدایی رو داره که ۲۴ ساعته آغوشش بازه برای بغل کردن بندش و عاشق بنده هاشه حتی بنده های ناسپاسش به فکر بازیچه های دنیا هستید و از خدا دور شدید؟ چرا انسان فکر میکنه میتونه به خدا امرونهی کنه و وقتی خدا دستوراتش رو اطاعت نکرد از خدا ناامید میشه و دیگه قبولش نداره؟ 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
وقتی که تو جامعه دخترا رو با تربیت سیندرلایی بزرگ میکنند اینطوری میشه که فکر میکنیم اگه شاهزاده نیاد ...

خدا چه کمکی میتونه به من بکنه وقتی از اول عمرم تا الان همش زجر کشیدم و پسرفت داشتم

کانال خدای خوب من توی ایتا خیلی میتونه کمکت کنه و نگاهت رو به خدا متفاوت تر کنه ، این کانال یه دوره رایگان خدای خوب من داره با پشتیبانی همیشگی و رایگان و تضمینی عشق و آرامش و ثروت رو تو زندگیت چند برابر میکنه و هرجا مشکلی داشتی و به خواسته هات از خدا نرسیدی و جواب نگرفتی پشتیبان ها کمکت میکنند، شما که هر راهی رو رفتید لطفأ این راه رو هم امتحان کنید که انشاالله هم به عشق دلخواهتون و هم به زندگی پر از آرامش و ثروت خواهید رسید و اگه نتیجه دیدید لطفأ دعام کنید

https://eitaa.com/joinchat/3134259359C4c8f3048a8

باشه.ممنون 

خواهش میکنم دوست مهربونم انشاالله همیشه شاد و خوشحال باشی ، یادت باشه یکی هست که همیشه حواسش بهت هست و اگه میلیاردها بنده هم داشته باشه تو براش با همه متفاوتی و نظیر نداری آخه خدا از روی بنده هاش کپی نمیزنه همشون رو منحصربفرد و تک خلق میکنه مثل خودش که منحصربفرد و تکه، مواظب خودت باش