2777
2789
عنوان

شوهرم😍😓😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 36 پست
به نظرت درآینده خوب میشیم؟

والا شوهرمن واقعاااا عوض شد اوایل تواین زمینه خیلی بد برخورد میکد تا اینکه داداشش روشناخت دیگه حتی براش ضامن هم نمیشه میگه این قسطاش رونمیده اونوقت من باید جور بکشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا شوهرمن واقعاااا عوض شد اوایل تواین زمینه خیلی بد برخورد میکد تا اینکه داداشش روشناخت دیگه حتی ب ...

ربطش به داداش رو نفهمیدم جسارتا

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
سنمون کم نیست من ۲۹ همسرم ۳۴

پس بعد یه سال بیار.اصلا ببین زندگیت جطور میشه .سفرا وکارای مهمتم بکن بعد

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
پس بعد یه سال بیار.اصلا ببین زندگیت جطور میشه .سفرا وکارای مهمتم بکن بعد

اره امشب نظرم عوض شدبا تایپیک شما ... حس میکنم از محبت هم هنوز سیر نشدیم چون این مدت مهمون هم زیاد داشتیم و مسافرت دسته جمعی رفتیم نیازبه تنهایی داریم تا یه سال

ممنونم از راهنماییتون انشاله شغل همسر شما هم بهتربشه تایمشو راحتتر بشه ، مردا اگر سرکارراحت باشن و استراحت کافی داشته باشن تو خونه خیلی به همسراشون از نظر عاطفی میرسن اما وقتی مشکل شغلی دارن و خستن بهم میریزن

اره امشب نظرم عوض شدبا تایپیک شما ... حس میکنم از محبت هم هنوز سیر نشدیم چون این مدت مهمون هم زیاد د ...

کلا نیاز به شناخت بیشتر همم دارین.من بااینکه بعد ۴ سال مادر شدم ولی حسرت سفردونفره بدجور تودلم موند

ربطش به داداش رو نفهمیدم جسارتا

گفتم که عزیزم همیشه در هر حالتی از شوهرم پول میخواست ومیگفت پس میدم هر چی هم بهش میگفتم من داداشت رو میشناسم گوش نویدادتااینکه یه با چندسال پیش پول زیادی ازش قرض گرفت ودیگه هم پس نداد با اینکه اوضاع مالیش هم الان خوب شده اینجوری بو که شوهرم شناختش ودیگه حتی اگه بگه بیا میخوام وام بگیرم ضامنم بشو شوهرم خودش قبول نمیکنه

ممنونم از راهنماییتون انشاله شغل همسر شما هم بهتربشه تایمشو راحتتر بشه ، مردا اگر سرکارراحت باشن و ا ...

اره واقعا.قبل شبکاریش ما همیشه دونفری خیلی بازی میکردیم شوخی شیطنت دنیال هم میکردیم ولی الان اصلا نمیبینشم

کلا نیاز به شناخت بیشتر همم دارین.من بااینکه بعد ۴ سال مادر شدم ولی حسرت سفردونفره بدجور تودلم موند

اره با توجه به اینکه یه سالو نیم عقدبودیمبقول شما هنوز به شناخت کامل از هم نرسیدیم خیلی جالبه این همه مدت اشنایی و عقد اما کامل همو نمیشناسیم و سوتفاهم پیش میاد و داریم کم کم همو میشناسیم

گفتم که عزیزم همیشه در هر حالتی از شوهرم پول میخواست ومیگفت پس میدم هر چی هم بهش میگفتم من داداشت رو ...

اجی تاپیکو درست اومدی .تاپیک درمورد بچه است ها؟!!جسارتا خخ

اره واقعا.قبل شبکاریش ما همیشه دونفری خیلی بازی میکردیم شوخی شیطنت دنیال هم میکردیم ولی الان اصلا نم ...

ولی بهرحال برا زندگیش زحمت میکشه واقعا لایق احترامه من خودمم کار همسرم سخته خیلی تلاش میکنم گاهی دلتنگیا یا دلگیریام رو بهش منتقل نکنم چون شغلش سخته

اره با توجه به اینکه یه سالو نیم عقدبودیمبقول شما هنوز به شناخت کامل از هم نرسیدیم خیلی جالبه این هم ...

عقد با زیر یک سقف بودن خیلی فرق دارع

ولی بهرحال برا زندگیش زحمت میکشه واقعا لایق احترامه من خودمم کار همسرم سخته خیلی تلاش میکنم گاهی دلت ...

اره اون که واقعا