2777
2789
عنوان

شوهرم😍😓😢😢

532 بازدید | 36 پست

شبکاره.روزام همش درحال بدو بدو وخستگی وخواب.ازوقتی هم که پسرمون بدنیااومده کلا خیلی کم پیش هم بودیم.امشب قبل رفتن ده دقیقه بغلم کرد گفت اخی چقدر دلم برات تنگ شده😢😢.

زندگی بعد بچه چقدر عوض میشه😭

دلم براروزای گذشته ودونفرمون خیلی تنگه واقعا

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه واقعا؟ چقد نیاز داشتم به این تایپیک شما.... ما اخرین تایپیکمو اگر ببینین نوشتم دلم بچه میخاد و همسرم مخالفه و تازه اومدیم سر خونه زندگی ... یعنی بعد بچه زن و شوهر کمتر وقتشون میمونه برا هم؟

عه واقعا؟ چقد نیاز داشتم به این تایپیک شما.... ما اخرین تایپیکمو اگر ببینین نوشتم دلم بچه میخاد و هم ...

اره خوب مخصوصا دوسال اول.ما۱۱ ماهه خیلی کم شده کنارهم بشینیم.معذرت میخوام رابطه وبوس وبغل که هیچ.البته شبکاربودن همسرمم اثر داره چون چندساعتی هم که روز خونه اس خوابه وخسته

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
عه واقعا؟ چقد نیاز داشتم به این تایپیک شما.... ما اخرین تایپیکمو اگر ببینین نوشتم دلم بچه میخاد و هم ...

حداقل تایکسال اول نیار.بچه مسولیت سنگین ومهمیه.ازدونفرتون لذت کافی ببر بعد.سفر برو تفریح کارای مامتو بکن بعد

چقدر راهنمایی خوبی بود تجربه شما... ما سه ماهه که اومدیم سر زندگی کار همسرمم سخته صبح زود بیدار میشه و تا میاد خونه سه و چهاره ولی بقیشوباهمیم تقریبااما باز دلتنگ میشیمپس بچه زوده فعلا

چقدر راهنمایی خوبی بود تجربه شما... ما سه ماهه که اومدیم سر زندگی کار همسرمم سخته صبح زود بیدار میشه ...

اره زوده .سنتون جقدره