2777
2789
عنوان

چرا دیه نمیگیرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1785 بازدید | 40 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنظر من حلال نیست چه خبره اخه واسه مویی که قرار دوماه دیگه دربیاد ۱۰۰ تومن بگیرم؟

فک‌نکن دوماه در بیاد 

مویی که با دکلره ووکراتین و ...بسوزه تا چن سال داغون و ضعیف در میاد

.
فک‌نکن دوماه در بیاد  مویی که با دکلره ووکراتین و ...بسوزه تا چن سال داغون و ضعیف در میاد

خب نهایتا کوتاه میکنم مویی که سوخته رو یا میرم احیا انجام میدم مو هستش فقط خشکتره دیگه کچلم ک نکرده

بنظر من حلال نیست چه خبره اخه واسه مویی که قرار دوماه دیگه دربیاد ۱۰۰ تومن بگیرم؟

خب ما از کجا باید بفهمیم حلاله یا نه؟

مراجع تقلید؟

خب این کشور چجوری اداره میشه؟ مگه جمهوری اسلامی نیست؟ مگه اسلام رو تو قانون لحاظ نکردن؟ مبلغ رو هم قانون تعیین می‌کنه دیگه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
واای چه ترسناک چکلر کردی ؟

هیچی...هی بهش میگفتم درد دارم میگف عادت میکنی منم باردار بودم تو عروسی هرکی دس به سرم میزد جیغ میکشیدم اومدم خونه دیدم سرم زخم شده..موهام کنده شده...دفه ی بعد رفتم نشونش دادم رنگش پرید گف توروخدا دکتر برو..فلان

الانم جاش هس زخمه ولی کمتر..۴سال گذشته نه ۳..

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop
خب ما از کجا باید بفهمیم حلاله یا نه؟ مراجع تقلید؟ خب این کشور چجوری اداره میشه؟ مگه جمهوری اسلامی ...

ممن وجدان خودم میگه حلال نیست اون ارایشگر مگه چقدر درامد داشته؟ مگه از عمد اینکار کرده؟ اونم پول مواد داده ساعتها سرپا وایساده . کچلم که نکرده مو سوخته حالا اوکی بهش شکایت میکنم هزینه رو پس بگیرم هزینه احیا مو رو بگیرم اما چه خبره ۱۰۰ تومن

یا خدا چه خبره 

آره کار بلد نبود..منم تازه ازدواج کرده بودم اینجا کسیو نمیشناختم..۴سال گذشته نه ۳سال..هنو جاش زخمه

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop