2777
2789
عنوان

چرا دیه نمیگیرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1785 بازدید | 40 پست
هیچی...هی بهش میگفتم درد دارم میگف عادت میکنی منم باردار بودم تو عروسی هرکی دس به سرم میزد جیغ میکشی ...

باید بیشتر پافشاری میکردی تازه میگه دکتر برو😑

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چچرا تراشیده بشه؟ احیای سالنی و روغن تراپی و ماسک مو تا درصد خیلی زیادی مو رو سالمتر میکنه

والا تا جایی که من میدونم باید تراشیده بشه اون مویی که دوباره درمیاد باید ازش مواظبت بشه 

بعدم شما به کچل شدن اشاره کردین خیلی وقتا مو دیگه در نمیاد ارایشگری هم که بلد نیست نباید مردم تاوانشو بدن که 

باید بیشتر پافشاری میکردی تازه میگه دکتر برو😑

پافشاری سراینکه درد دارم؟؟

بعدش میگف میخوای شینیونت باز کنم؟؟؟شوهرمم دم در عربده میکشید چرا نمیای؟؟چیکار میتونستم بکنم..وحشتناک بود تو عروسی هرکی به سرم دس میزد جیغ میکشیدم دیگه تا رسیدم خونه گفتم اول این لعنتیو باز کنم اوووف

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop
والا تا جایی که من میدونم باید تراشیده بشه اون مویی که دوباره درمیاد باید ازش مواظبت بشه  بعدم ...

کچل شدن فرق داره با موی سوخته . شما سوال پرسیدی منم جواب دادم من وجدانم همچین پولی قبول نمیکنه

پافشاری سراینکه درد دارم؟؟ بعدش میگف میخوای شینیونت باز کنم؟؟؟شوهرمم دم در عربده میکشید چرا نمیای؟؟ ...

متوجه نشدم عروسیت بوده 

خیلی درداوره منم سر عروسی خواهرم رفتم پیش ارایشگر نابلد که مثلا برام ارزونتر در بیاد گند زد تو موهام اینکه شبیه جغد شدم که هیچی این گیره ها پوست سرمو داشت جر میداد دیگه اومدم خونه موهامو باز کردم فر کردم رفتم😐

ممن وجدان خودم میگه حلال نیست اون ارایشگر مگه چقدر درامد داشته؟ مگه از عمد اینکار کرده؟ اونم پول موا ...

خب بعضی وقتا آسیب میتونه جدی‌تر از این حرفا باشه

راجب مبلغش اطلاعی ندارم نمیدونم همینیه که استارتر گفت یا نه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
کچل شدن فرق داره با موی سوخته . شما سوال پرسیدی منم جواب دادم من وجدانم همچین پولی قبول نمیکنه

خب شما وجدانتو قبول نکنه دلت پاکه هرچیزی

ولی به هرحال قانونه که حقمونه شاید کسی ندونه اگاهی دادم