2789
چطور زنده موندی مگه میشه،چندکیلوکم‌کردی چند وقت بعد برگشت

اصن نمیمیری باهاش بخدا😂

من زیاد میگیرم مثلا ۵ کیلو کم میکنم ۲ کیلوش ک کاذبه برمیگرده 

کل روز آب و چای میخورم از ساعت ۶ تا ۸ شی ک خیلی ضعف میکنم شربت میخورم هر از گاهی ام ناخونک ریز میزنم😁 روزی ۱ ساعت ام حلقه میزنم دوتا ۱۵ مین ام پیاده روی میرم بخدا زندم🤣 ولی دور از شوخی رو پوست خیلی تاثیر مثبت داره مخصوصا اگر لک و جوش داشته باشی ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دخترخالم گرفت وخیلی لاغرشدولیدوباره برگشت وبیشترچاق شد

هر رژیمی بعدش مراعات نشه برگشت داره 

ولی مراعات کنی بستگی به کاهش وزنی ک داشتی ی وزن کاذبی برمیگرده مثلا ۷ کیلو کم کنی امکان داره ۲ تا ۳ کیلو که کاذبه برگرده

خیلی وقته مطلب دربارش خوندم الان چیز خاصی یادم نیس ک با این تاپیک یاد اون مطلب افتادم  کلا درب ...

واسه مدت کوتاه و شوک مشکلی نداره من نمیدونستم دربارش یکی از دوستان ک از طب سنتی رژیم گفته بود این آب درمانی رو واسه ۳ الی ۵ روز بهش توصیه کرده بود ک شوک بده به بدنش ولی خب در کل میگن واسه پاکسازی خوبه یعنی منی ک دوره ها کوتاه ۱۰ روزه ۲۰ روزه میگیرم راضیم مشکلی پیش نیومده فعلا ولی اینم باید قبول کنیم ک بستگی به بدن ام داره یکی ضعیفه یکی نع 🥲💔

اره ۷ کیلو ‌. اتفاقا خیلی خوب بود حس کردم شاداب شدم فقط سه روز اولش سخت بود 

شربت ام میخوردی ؟ یا عسل ؟

من ی ساعت مشخصی خیلی ضعف میکنم دم غروبا بعد شربت با شیره نبات درست میکنم میخورم خیلی شیرینش نمیکنم ولی خب کل روز چای سبز و آب میخورم 

ی رژیم دیگ ام بود رژیم کانادایی اونو خب امتحان کن  من چیزی ازش یادم نیس ولی حد اقل از هیچی نخو ...

وااااای من ی سری گرفتم کانادایی خیلی چرت بود کم مونده بود نقرس بگیرم داغون شدم ۴ کیلو کم کردم سریع ام برگشت 🤦🏻‍♀️

جدیی ...نمیدونستم والا برگشت داره و خطرناکه

بیشتر بر پایه گوشت قرمزه میخوای بگیری مثلا کتو یا کارنیور بگیر بیشتر گوشت سفید بخور گوشت قرمز باعث نقرس میشه بعد مثلا وعده شام ۳۰۰ گرم گوشت قرمز واسه منی ک به زور گوشت سفید و میخوردم سخت بود ..