2777
عنوان

تنهایی

133 بازدید | 11 پست

سلام عزیزان من خیلی حس تنهایی دارم روانشناس میرم همه جوره تلاش کردم خودمو ازین حال نجات بدم ولی نمیتونم حس میکنم تنهام هفت ساله همسرم فوت شده خانوادم پیشم نیستن فقط با بچه هام هستم هیچ مورد مناسبیم برای ازدواج پیدا نکردم 😞

خدا رحمت کنه همسرتو

حق داری

چندسالته

ولی سخت پیدا میشه مردی که همینجوری که هستی با بچه هات بپذیرت و در حق بچه هات پدری کنه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا رحمت کنه همسرتو حق داری چندسالته ولی سخت پیدا میشه مردی که همینجوری که هستی با بچه هات بپذیرت ...

فدات شم عزیزم 39 سالمه بچه هام که بزرگن نمیخوام پدری کنه کسی براشون نه عاطفی نه مالی خودم خیلی تنهام خیلی جووون بودم همسرم فوت شد 😞

سلام عزیزم منم حس تورو دارم درکت میکنم کلاسی جایی نمیری برای سرگرمی؟یا چه کاری انجام بدی بهت حس ...

چه خوب که یکی بهم گف درکت میکنم همه بهم میگن مجبوری تحمل کنی میرم باشگاه میرم همه کار میکنم ولی واقعا حس نداشتن کسی خیلی اذیت میکنه میدونی حتی دوست ندارم خانوادم دورن تنهای تنهام عیدا تنهام همیشه منو بچه هام😞 تنهایی میریم بیرون زوری سرگرم شیم

چه خوب که یکی بهم گف درکت میکنم همه بهم میگن مجبوری تحمل کنی میرم باشگاه میرم همه کار میکنم ول ...

دوست و رفیق یا فامیل چی؟

کلی گروه و ربات هست تو تلگرام عضو شو درخواست دوستی و چت بده به دخترای همسن خودتون ، چون معمولا از هر گروه سنی هستن تو ربات ها

بعد قرار بزارین و صمیمی شین ، شاید بعدا مورد خوب هم برای ازدواج پیدا کردن براتون

فدات شم عزیزم 39 سالمه بچه هام که بزرگن نمیخوام پدری کنه کسی براشون نه عاطفی نه مالی خودم خیلی ...

امیدوارم یه همراه خوب تو سرنوشتت قرار بگیره عزیزم🌼

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
دوست و رفیق یا فامیل چی؟ کلی گروه و ربات هست تو تلگرام عضو شو درخواست دوستی و چت بده به دخترای همسن ...

عضو شدم  همه مجازین اصلا نمیخوان حضوری همو ببینیم ....  شاید خنده دار باشه ولی هیچ دوستی ندارم با اینکه برای همه خوب بودم  خوش صحبتم ولی همه استفاده میکنن تو خوشیاشون و ول میکنن فامیلم هیچکسو ندارم همه خارجن حتی خانوادم

عضو شدم  همه مجازین اصلا نمیخوان حضوری همو ببینیم ....  شاید خنده دار باشه ولی هیچ د ...

چرا خنده دار باشه؟منم هیچ دوسی ندارم 

سایت همسر یابی عضو شدی؟درسته بیشترشون دنبال یه چیز دیگه هستن ولی بینشون پیدا میشه کسی که واقعا قصد ازدواج داره

یا اگه معنوی هستین برین مسجد

خانم های مسجدی معمولا معرفی میکنن کیس برای ازدواج،اگه با یکیشون راحت بشین و بهش بسپرین که اگه موردی بود شمارو معرفی کنن حتما اینکارو میکن

چرا خنده دار باشه؟منم هیچ دوسی ندارم  سایت همسر یابی عضو شدی؟درسته بیشترشون دنبال یه چیز دیگه ...

میدونی به هرکی مشکلمو گفتم بهم خندید گف خجالت بکش بچه داری سرگرم اونا باش هیچکس نگف حق داره همه راه هارو رفتم عزیزم به همه هم گفتم هیچکس کمک نکرد سایت هم همههههه بد بودن هیچ مورد خوبی نبود