2777
2789
عنوان

جلوگیری از افسردگی قبل طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 47 پست
دادگاه رفتی

دفعه اول تو خونه جداشدیم توافقی .  اینبار خانوادم گفتن مهریه رو اجرا بزارم . جلسه اول شورای حل اختلاف رو هفته پیش رفتم حالم خیلی بد بود به خودم میگفتم جای من اینجا نیست تو دلم با نامزدم حرف میزدم همش ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوندم . و متوجه شدم بله پارونیید داره ... 

پارانویید هیچ وقت درست نمیشه

من همسرم طوری بود که تا سوپر مارکتم باید با خودش میرفتم

رو حجابم مشکلی نداشت

اما فقط با خودش

دیگه خیلی محدودم کرده بود

باهاش دعوا کردم ازش استقلال خواستم

بهم ازادیمو داد

ولی قلبی دیگه ولم کرد

و دیگه براش اصا مهم نبودم…

و رفت اموالشو زد به نام خانوادش

که به قول خودش یه مو نتونم ازش بکنم😑😐

به این فکر میکنم کی حاضره با دوتا طلاقم کنار بیاد و باهام ازدواج کنه منم دلم یه زندگی آروم میخواد خ ...

😔💔من خیلی خواستگلرپاشتم . دیروز که با دختر عموم حرف زدم گفت پسر عموم چقد منو می‌خواسته و من جواب رد دادم حس شکست رو جلوش تجربه کردم ... دوتا پسر عموهام منو میخواستند من نادونی کردم گفتم مثه برادرم برام ... 

پارانویید هیچ وقت درست نمیشه من همسرم طوری بود که تا سوپر مارکتم باید با خودش میرفتم رو حجابم مشکل ...

نامزد منم همه آزادی هامو ازم به عنوان شرایطش گرفت منم چون دوستش داشتم قبول کردم ولی سر هرچی باهام دعوا میکرد .... و با گذشتم کنار نمیومد  . نمیدونم چیکار کنم همه میگن جداشو ولی من از طلاق متنفرم نمیخوام جداشم 

😔💔من خیلی خواستگلرپاشتم . دیروز که با دختر عموم حرف زدم گفت پسر عموم چقد منو می‌خواسته و من جواب ر ...

منم پسرعمم اولین خواستگارم بود 

تا ازدواج کردم اونم زن گرفت 

طلاق گرفتم اونم زنشو طلاق داد.. 

دوباره ازدواج کردم و اون مجرده فعلا و جلوش خرد شدم