2777
2789
عنوان

جلوگیری از افسردگی قبل طلاق

536 بازدید | 47 پست

بچه ها دلم خیلی پره…

از همسرم دارم جدا میشم…

دوست داشتنم یه طرفه بود…

قراره توافقی جدا شیم…امروز رفتم دفتر خدمات قضایی که درخواست بدم گفتن چون توافقی هست اونم باید باشه….

اینم بگم اون تو شهرستان زندگی می کنه…

بهش زنگ زدم گفتم تو هم باید باشی…گفت وکیل بگیریم نصف هزینشو شما بدین نصفشو من…

اینم بگم وکیل برا این میخواد که هی نره و بیاد برای مشاوره قبل طلاق…

بهش میگم مطمئنی؟تصمیمت قاطع هست؟میگه من که گفتم بیا مهرتو ببخش و برگرد

من گفتم من مشکلم با تو سردی و بی اعتناییته

من میگم سرم درد میکنه تو میگی دستمال رو به جای سر به پاهات ببند؟؟

اینم بگم که من به هیچ عنوان کاری نکردم که باعث بی اعتمادی بشه….مثلا خیانت یا مالشو بردارم یا چیزی به نامم کنم هیچی…

ولی اون بعد ازدواج شروع کرد اموالشو زد به اسم مادر و خواهرش…

همه میگن جداشو…

بهم بگین چیکار کنم حالم اوکی بشه؟؟حس می کنم ممکنه رو به افسردگی برم…

لطفا راهنماییم کنین❤️‍🩹🌺

این شرایط غادیه عزیزم منم بدترین روزا رو تحمل کردم و از سرم گذروندم تو هر تاپیک دنباله مشورت و کمک خواستم بودم .. ولی بعد شیش ماه الان یکم بهترم ...  اشکاتو بریز گریه هامو بکن نذار عقده بشه تو دلت ‌.... 

برای آرامش قلبت صلوات بفرست ... منم روزی که خدمات قضایی رفتم و حتی  حالا کدحرفش پیش میاد که خانوادم میگن جدا شو یه کوه غم تو قلبم میشینه از همه چی بدم اومده و کلا زندگیمو تعطیل کردم ..... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این شرایط غادیه عزیزم منم بدترین روزا رو تحمل کردم و از سرم گذروندم تو هر تاپیک دنباله مشورت و کمک خ ...

میتونم کار دیگه ای بکنم که ذهنمو ازش دور کنم؟؟بدی هاشم نوشتم اما بازم ذهنم میره سمتش…

شما بهترین کاری که کردی چی بود؟؟؟

برای آرامش قلبت صلوات بفرست ... منم روزی که خدمات قضایی رفتم و حتی  حالا کدحرفش پیش میاد که خان ...

هنوز جدا نشدی؟؟

میخوام به خواب برم پاشم بیینم یه سال گذشته

حالم مثل دوره مجردیم شده

پوووف

میتونم کار دیگه ای بکنم که ذهنمو ازش دور کنم؟؟بدی هاشم نوشتم اما بازم ذهنم میره سمتش… شما بهترین کا ...

بهترین کار اینه که این سوگ را قبول کنی و حال بدش را بگذرونی،فرار کنی تا آخر عمر حالت بده

عزیزم از امام رضا کمک بگیر ازش بخواه بهت صبر و قدرت بده و همسر بهتری ان شاءالله نصیبت بشه

واسه این گفتم که اقا امام رضا خیلیییی سریع جواب میدن همین الان ازش بخواه هرچی بخوای بهت میده 

بهترین کار اینه که این سوگ را قبول کنی و حال بدش را بگذرونی،فرار کنی تا آخر عمر حالت بده

اره 

حوصله هیچ کاری رو ندارم

درسته به نظرتون که برم تفریح کنم؟یا همینطور باشم تا دورش تموم شه…

از مهر قراره برم مدرسه…

به نظرتون ابن دوماهی که مونده رو برم سرکار؟یا خونه بمونم و به خودم استراحت بدم؟؟؟

منم ۷ ماهه جدا شدم و شوهرم یک ماه بعد طلاق ازدواج کرد منم حالم بد بود ولی کنار اومدم باهاش

ای واااای…

خدا بهمون صبر بده….

چقدر بده ادم زندگیشو تموم کنه😔اگه راهی داشت برمی گشتم اما میدونم درست نمیشه اصلا😔

عزیزم از امام رضا کمک بگیر ازش بخواه بهت صبر و قدرت بده و همسر بهتری ان شاءالله نصیبت بشه واسه این ...

حتما این کارو میکنم

بعد ازدواج از همه ی امام ها دور شده بودم…

احساس می کنم باهاشون قهر بودم…

اما امیدوارم واقعا دستمو بگیره….

ای واااای… خدا بهمون صبر بده…. چقدر بده ادم زندگیشو تموم کنه😔اگه راهی داشت برمی گشتم اما میدونم د ...

چاره ای نیست درکت میکنم هر روز ی حس جدید میاد سراغ ادم .ترس از اینده .ترس از تنهایی .حرف بقیه هزار چیز پیش میاد ولی ادم قوی میشه کاری نمیشه کرد