شوهرم ۹تاسیخ جیگر خریده بود دیشب بخوریم بعد سه تا خودش خورد بچم یه دونه بیشتر نخور ۵تا موند منم یه دونه خورم ۴تا دیگه دادم بچه برادرم اتفاقی فهمید تو ماشین دعوام کرد تو این گرونی حق نداری از مال من به کسی ببخشی میذاشتی واس بچم بعدا میخورد خیلی ناراحت شدم بهش گفتم خسیس گفت خسیس نیستم گرونی هستش اما تو نمیفهمی یه روز میگی یه بشقاب برنج بود فقط یه روز میگی یه لقمه پنیر بود اما من راضی نیستم به کسی بدی مهمون اومد قدمش رو چشم روز مادر بود یا تولد بود رو چشم درحدتوان میدم اما دیگه از غذا خونه حق نداری به کسی بدی داداشت پول نداشت بچه نمی آورد من خودم دلم یه دختر میخواد اما از ترس اینکه گرونی بچه نمیارم پس خرج بچه کسی هم نمیدم خیلی ناراحتم قهرم چه جوری.ر فتار کنم؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
لایکم نکنید...... . . قبل از آرزو کردن از خدا بخواهید لیاقتش رو بهتون بده که بتونید نگهش دارید 😊 هر گاه عیب های خود را پذیرفتید کسی نمیتواند از آن بر علیه شما استفاده کند. خدایا اون موقع که داشتی سرنوشت های زجر آور رو مینوشتی دلت به حال اون آدم نسوخت؟
شما هم دیگه هیچوقت به بچه برادرت چیزی نده چون شوهرت راضی نیست.اگه خودت درآمد داری از جیب خودت بده ولی از شوهرت نه.رفتار شوهرت هم که واقعا زشت و ناراحت کننده بوده