2777
2789

خونه برادرم یه مدت گرفتار بودن

همه وسایلت رو باید ضد عفونی کنی و داروها و لوسین های که دکتر میده استفاده کنی اگه لازمه سمپاشی کنین

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خیلی بده واگیر دارم هست اسم پماده یادم نیست حتما برو دکتر پماد میده خوب میشی ورنه حالا حالاها ...

رفتیم دکتر پماد پرمترین زدیم ۲۰ روز خوبیم از جای دیگ میریزه بیرون 

خونه برادرم یه مدت گرفتار بودن همه وسایلت رو باید ضد عفونی کنی و داروها و لوسین های که دکتر میده اس ...

چقدر طول کشید درمانشون ؟؟؟ خوب شدن؟؟؟؟ میشه بپرسی ازشون از چه سمی استفاده کردن ؟؟؟ ۳ ماه درگیرشیم مثلا عروس عقدیم من 

یه روز خوش نداشتم 

بیماری گال چیه؟؟

یه بیماری پوستی .یه نوع انگل که میره زیر پوست تخم ریزی میکنه 

وحشتناااااااااک وحشتناک

ارزو میکنی هر بیماری داشته باشی و درد بکشی ولی اینو نداشته باشی

یه بیماری پوستی .یه نوع انگل که میره زیر پوست تخم ریزی میکنه  وحشتناااااااااک وحشتناک ارزو می ...

صحبت۱۳سال پیشه یادش نمیاد فقط میدونم با نوزاد تو دستشون بیچاره بودن خیلی طول کشید که فهمیدن گال بوده بعد مصرف دارو زیاد زمان نبرد تا خوب بشن دقیق یادم نیست

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
رفتیم دکتر پماد پرمترین زدیم ۲۰ روز خوبیم از جای دیگ میریزه بیرون 

طبق دستور زدی.. به ما گفت بزنید تا فک کنم یه روز حموم نرید

دوباره بعد از یه هفته همنی منوال تا ریشه کن شه

من مثل شپش میدونم از بین بردنش

⚘خدایا شکرت❣