2777
2789
الان دیدم،همون پماد پرمترین راه حلش بود اصلا نترس  یکم عذاب آور هست ولی تموم میشه .منم فک میکر ...

عزیزم خوب شدی چی زدی درست بگو چکارا کردی ن

ما هم درگیریم

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خوب شدی چی زدی درست بگو چکارا کردی ن ما هم درگیریم

یدونه سم بگیرین بریزین روی فرشا فرق نمیکنه سم چی باشه 

ملحفه بندازین زیرتون هرجا که میشینید بعدم دیگه تا دوماه باید دیگ آب جوش به راه باشه هروز لباسا برهداخل آب جوش ،تقریبا هر شب پماد بزنید .هرجایی که احساس خارش داری بزن .تنها راه درمانش پرمترینه ،نگران نباش تموم میشه بشرطی که رعایت کنید

محلول بنزیل دوبنزوات باید بدی داروخونه درست کنن داخل روغن زیتون پایه رو روغن زیتون بزنن بنزیل دوبنزو ...

سلام عزیزم میتونی کمکم کنی بنزیل بنزوات رو خودم درست کنم؟ داروخانه میده 500 هزار تومن. باید چندبارم خرید و زد. باید محلول 25 درصد رو خرید و قاطی کرد با روغن زیتون و الکل 60 درصد. نمیدونم از کجا محلولش رو تهیه کنم و چطور الکل رو به 60 درصد دقیقا برسونم با آب. خدا سلامتی بت بده

سلام عزیزم میتونی کمکم کنی بنزیل بنزوات رو خودم درست کنم؟ داروخانه میده 500 هزار تومن. باید چندبارم ...

سلام عزیزم ببخشید من الان پیام شمارو دیدم رمز کاربری مو فراموش کرده بودم الان یهو یادم اومد بنزیل بنزوات رو تجهیزات آزمایشگاهی ها که مواد دارو ترکیبی میفروشن دارن بخر ۲۵ سی سی بریز داخل ۷۵ سی سی روغن زیتون سه شب متوالی بمال شب چهارم بشور با صابون گوگرد 

سلام عزیزم ببخشید من الان پیام شمارو دیدم رمز کاربری مو فراموش کرده بودم الان یهو یادم اومد بنزیل بن ...

دست گلت دردنکنه عزیزم خیرببینی. با الکل هم باید قاطیش کنم؟ اگه بله چقدر و الکل چند درصد؟

دست گلت دردنکنه عزیزم خیرببینی. با الکل هم باید قاطیش کنم؟ اگه بله چقدر و الکل چند درصد؟

نه الکل اصلا نباید بزنید بنزیل دوبنزوات به اضافه روغن زیتون فقط به همون نسبتی که گفتم شب چهارم با صابون گوگرد بشوره حتما اگر این محلول رو موفق نشد پیدا کنه باید بدید داروخونه یه دارو ترکیبی سولفور ۱۰ درصد در وازلین براش درست کنن بعد سه شب متوالی بماله شب چهارم با صابون گوگرد بشوره بهترین صابون گوگرد اونیه که روش نوشته باشه ۱۰ درصد گوگرد 

سلام عزیزم

این بیماری، مشترک سگ و گربه هست با انسان. ما سگ باغی داشتیم، از اون گرفتیم. پماد گیلیرانکو همون پریمترین زدیم، از فرق سر تاااااا نوک پا. هر روز دوش آب گرم، شستن تمام لوازم منزل، حتی یکدونه دستمال سفره هم جا ننداختیم، شستن همه ملحفه روبالشتی ها و پتو ها با آب ۶۰ درجه و اتوکشی داغ همه شون.

زود تربیت میره، ولی باید رعایت کنین، باید باید باید بهدهمین روش بشورین و دوا بزنین. به گوشه از پوستتون رو فراموش نکنین، تمام دور گوش رو پماد بزنین، کلا باید سفید بشین، رفت و آمد با کسی هم نداشته باشن. من یکدونه پماد رو هنوز دارم.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.