2777
2789
همسرم مورفوش پایین بود دیگه تعیین جنسیتم انجام دادیم ولی زیادم برام مهم نبود تو هفته ۱۴ سقط شد

خیلی متاسفم 😔و امیدوارم بزودی خبر بارداری و مامان شدنتو بشنوم عزیزم  

خدا رو‌شکر که برای این مشکلات راه حلی هست و امید داریم بازم مادر بشیم

من همدانم ، نمیدونم برم کلینیک فریمانی یا برم پیش دکتر خودم دکتر ربیعی 

البته فعلن که پنجاه روزه از سقط میگذره پریود هم نشدم

الهی که همین بار مثبت میشی ، ولی از درد این چیزا نترس عزیزم ، دردیه که میدونی یه نتیجه مثبت ممکنه بگ ...

عزیزم تنبلی تخمدان دارم ولی به خاطره تعیین جنسیت ای یو ای انجام دادم ...هزینه هم خوده ای یو ای به تنهایی ۱۲تومن 

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واریکسول باید عمل کنه،چرا الکی میری دکتر و میای،اگ واریکسول عمل کنه راحت بارادار میشی

زیاد تحقیق کردم ی عده با عمل هم جواب نگرفتن.دوستم شوهرش عمل کرد بعد یکسال فقط تعدادش رفت بالا تحرک و شکل هیچی

زیاد تحقیق کردم ی عده با عمل هم جواب نگرفتن.دوستم شوهرش عمل کرد بعد یکسال فقط تعدادش رفت بالا تحرک و ...

شوهر منم تحرکش خیلی پایینه ، بنظرت با ای یو ای به نتیجه میرسیم؟ تعداد که با مکمل و  اصلاح سبک هم درست میشه 

ما از پوست دراومدیم اینقد خرج دارو و مکمل کردیم ، فرتیل اید ، آندروفرتی ، ال‌کارنتین میخوره هنوز یک ماه از دوره داروهاش مونده تا بریم تکرار آزمایش ، ژل رویال خریدیم ، خرنوب و گرد نخل هم سفارش دادیم ، دیگه نمیدونم چیکار باید بکنیم ، فقط خدا یه گوشه چشم بهمون نگاه کنه کافیه 🥺 

دوستان برای ای بو ای مرکز مام بهترینه 

دوست من همین ماه تعیین جنسیت کرد آلاتم مثبت شد آزمایشش

کل هزینه ای بو ای با تعیین جنسیت دو نیم 

با سونو و ویزیت ۵تومن در ضمن ای بو ای پزشک خوب نمیخاد ازمایشگاه معتبر میخاد که نمونه رو درست بشورن واقعا بی نظیرن 

امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم به دوستان که دنبال مرکز معتبر هستن

من روز ۹ای یو ا هستم دیروز درد داشتم ولی ن زیاد،کمردرد و کمی حس پریودی جلو شکمم ک بعد رفع شد،الان هیچ حسی ندارم جز کمردرد ک از اولم داشتم البته قبل ای یو ا هم درد کمر داشتم جون دیسک دارم،بنظرتون ممکنه پریود شم🤕

دوستان برای ای بو ای مرکز مام بهترینه  دوست من همین ماه تعیین جنسیت کرد آلاتم مثبت شد آزمایشش ...

ببخشید اصفهان هست یاوتهران من اصفهانم دوستان اگه آزمایشگاه خوبی سراغ دارید بگین 

(((((اللهم عجل لولیک الفرج )))))
ببخشید اصفهان هست یاوتهران من اصفهانم دوستان اگه آزمایشگاه خوبی سراغ دارید بگین 

تهران اما واقعا عالی هست دوستم اولین ای یو ای تعیین براش گرفت آزمایشگاهش بسیار دقیق و مورد تایید هست که اصل کارم کار توانست پزشکانی خوبی مثل دکتر خلج و علیرضایی هست دکتر نصر 

یعنی واریکوسل دارن؟ عمل شدن؟ حرکت چنده الان

متاسفانه همکاری نمیکنه و قطعی نمیدونم واریکوسل داره یا نه ، آزمایشش رو‌نشون یک اورولوژ داده گفتن یک دوره دارو مصرف کنه آزمایش تکرار شه اگه بهبود نباشه سونو و بررسی واریکوسل، من وقت ندارم صبر کنم عمل کنه خوب شه و.... بعد از عید چهل سالم میشه ، میخوام زودتر راه میانبر پیدا کنم ، حتی شده ای وی اف چون خودم مشکلی ندارم

یعنی واریکوسل دارن؟ عمل شدن؟ حرکت چنده الان

حرکت افتضاحه خواهر گرید a شش

گرید b نه

ولی تعدادش خیلی خوبه ۳۸میلیون در هر میلی‌لیتر

مورفو هم نرمالش ۹ درصد

ابنرمال ۹۱درصد

مرداد حامله شدم ولی سقط شد 😔 هفته دوازده 

دکتر گفت سقط بخاطر تحرک نیست وقتی گرفته دیگه به تحرک ربطی نداره بخاطر نقص ژنتیک و کوروموزوم بوده 

دوستان برای ای بو ای مرکز مام بهترینه  دوست من همین ماه تعیین جنسیت کرد آلاتم مثبت شد آزمایشش ...

عزیزم پیش کدوم دکتر مرکز مام انجام دادن؟ پروسه‌ش چقدر طول میکشه؟ من بخوام از شهرستان بیام برام وقت گیر نیست؟