2777
2789
متاسفانه همکاری نمیکنه و قطعی نمیدونم واریکوسل داره یا نه ، آزمایشش رو‌نشون یک اورولوژ داده گفتن یک ...

ببخشیدا این چه دکتری بوده که نشسته جواب ازمایش بعدی بیاد اگر خوب نبود تازه واریکوسلش رو مشخص کنه

لطفا برو ی دکتر دیگه واریکوسل با معاینه مشخصه و اگر لازم باشه میفرستن سونو

عمل من زیاد پرس و جو کردم رو ی عده خوب بوده عده نه

مشابهش دوستم

حرکت افتضاحه خواهر گرید a شش گرید b نه ولی تعدادش خیلی خوبه ۳۸میلیون در هر میلی‌لیتر مورفو هم نرم ...

جمع آ و ب رو باهم دکترا در نظر میگیرن .ای یو ای رو امتحان کن شاید شد

از سوهر من تعداد کمه من میخام برم یا میشه یا نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشیدا این چه دکتری بوده که نشسته جواب ازمایش بعدی بیاد اگر خوب نبود تازه واریکوسلش رو مشخص کنه لط ...

دکتر بینوا بی‌تقصیره 😂 شوهر خودم همکاری نمیکنه، راستش من اصلا تمایلی به عمل ندارم ،چون پروسه بهبودش طولانیه و بگیر نگیر داره ، منم ۳۹سالمه فرصتشو ندارم باز صبر کنم

در مجموع اینکه ای یو ای کنم یا ای‌وی اف کنم برام راحتتره 

جمع آ و ب رو باهم دکترا در نظر میگیرن .ای یو ای رو امتحان کن شاید شد از سوهر من تعداد کمه من میخام ...

اتفاقا امروز دکتر بودم ، شصت روزه سقط کرذم پریود نمیشم رفته بودم پیش دکترم ، گفت تکرار آزمایش شوهرت رو انجام بدین  ، dfi هم باید انجام بشه اگه خوب بود ای یو ای جواب میده اگه نه ای وی اف 

من همچنان امیدوارم طبیعی باردار بشم 🥺خدایا یه نظری به همه‌مون بکن

تعداد راحت حل میشه ، بهش گرمی بده ،گردو ، خرما ، فرتیل‌اید مردان ، پیاز ، سیر ، موز ، معجون 

ژل رویال ، گرد نخل نر 

من روز ۹ای یو ا هستم دیروز درد داشتم ولی ن زیاد،کمردرد و کمی حس پریودی جلو شکمم ک بعد رفع شد،الان هی ...

فکر میکنم من و شما تقریبا همزمان آی یو آی کردیم.. منم گاهی دردهای پریودیم میان سراغم و باز قطع میشن.. و به من علاوه بر شیاف ، امپول پروژسترون هم یک شب در میان تجویز کردن. نمیدونم پروژسترون هایی ک مجبورم تا اخر دو هفته بعد ای یو ای استفاده کنم  خودش مانع پریود میشه یا نه؟. اولین ای یو آی هست..امیدوارم هر دومون چند روز دیگ خوشحال باشیم 

من روز ۹ای یو ا هستم دیروز درد داشتم ولی ن زیاد،کمردرد و کمی حس پریودی جلو شکمم ک بعد رفع شد،الان هی ...

البته نه شما جلوتری، امروز فردایی باید تست بتا بدید...خبرشو حتما بگذارید.. البته من خیلی کم تنبلی تخمدان داشتم ولی با پریودی های منظم، اما همسرم تحرک و شکل اسپرماش اعدادش دقیقا  لب مرز بود ک با طبیعی باردار نشدیم. 

البته نه شما جلوتری، امروز فردایی باید تست بتا بدید...خبرشو حتما بگذارید.. البته من خیلی کم تنبلی تخ ...

دیروز عصر دادم ی هاله کم رنگی افتاد ک بزور بشه دیدش،صبم داد بازم همونطور بود،دیگ نمیدونم تستا اینطورن یا مثبته یا منفی،الان ۲۷پریودیمه و ۱۳ای یو ای

دیروز عصر دادم ی هاله کم رنگی افتاد ک بزور بشه دیدش،صبم داد بازم همونطور بود،دیگ نمیدونم تستا اینطور ...

فردا دیگ باید بری ازمایش بتا بدی درسته؟

چ دارهایی استفاده کردی بعد ای یو ای ؟

دیروز عصر دادم ی هاله کم رنگی افتاد ک بزور بشه دیدش،صبم داد بازم همونطور بود،دیگ نمیدونم تستا اینطور ...

من اگر روز خود ای یو ای رو حساب نکنم ، سه شنبه این هفته میشه 14سیکلم ک باید برم ازمایش بتا بدم ،اگر قبلش پریود نشم.. شما میدونی این پروسترون مانع پریودی میشه یا نه..

سلام خانم ها. انشالله که همه نتیجه دلخواه بگیریم.

منم این ماه برای بار چهارم قراره آی یو آی بشم. روم زیاده و ناامید نمیشم.

امروز روز 6 پریودم و داروهامو دارم استفاده میکنم.شنبه قراره برم سونو. 

انشالله که همه چی خوب بشه.

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.
سلام خانم ها. انشالله که همه نتیجه دلخواه بگیریم. منم این ماه برای بار چهارم قراره آی یو آی بشم. رو ...

انشاله ک بخیر بگذره.. میشه بگی پروژسترون تو ای یو های قبلی چطور استفاده کردی و اینک موردتون چیه ک انتخابتون شده ای یو ای ؟

فردا دیگ باید بری ازمایش بتا بدی درسته؟ چ دارهایی استفاده کردی بعد ای یو ای ؟

نه پنجشنبه باید ازمایش بدم

داروز از روز ۳پریودی روزی ۳تا لارزول،روز ۷و۸پریودی امپول سینال اف زدم،روز ۱۱رفتم سونو گفت باید دوتا امپول همزمان بزنی امشب پسفردا بیای ای یو ای کنی بعد ای یو ای هم بهم ده دونه شیاف داده،و از قبلم ا س ا و کوالی فول میخوردم گف ادامه بده

من اگر روز خود ای یو ای رو حساب نکنم ، سه شنبه این هفته میشه 14سیکلم ک باید برم ازمایش بتا بدم ،اگر ...

خب ببین شیاف تا ی دورانی میگن استفاده کن،اگر باردار نباشی پریود میشی ک نباید ادامه بدی و اگرم باردلر باشی ک دیگه مشخصه و در صورت لزوم بهت میگن شیاف ادامه بده

من اگر روز خود ای یو ای رو حساب نکنم ، سه شنبه این هفته میشه 14سیکلم ک باید برم ازمایش بتا بدم ،اگر ...

من عکسش میذارم ببینید شپا چیزی متوجه میشید،هردوتاش همینطور بودن دیگ‌نمیدونم خود تست اینطوره یا من بتردارم،اخه همیشه تست میدادم در صورت منفی بودن اینجور نبودن.نمیدونم خوشحال باشم یا باز استرس داشته باشم،دیوونه شدم